Terug naar zoekresultaten

1 van 11

Volgende

GLOBAL HR PROJECT ADMINISTRATOR

* Minstens 3 jaar werkervaring in een internationale organisatie
* Talenkennis: Uitstekende kennis van het Engels, extra talen is mooi meegenomen
* Ervaring met internationale HR Administratie is een plus.

Hays Antwerpen | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 1 dag op Jobat.be

Voor onze klant, een wereldwijd distributeur van specialistische chemicaliën en innovatieve ingrediënten, zijn wij vanuit HAYS op zoek naar een Global HR Projects Administrator om ondersteuning te bieden aan de Global HR Projects Manager te Berchem.


GLOBAL HR PROJECT ADMINISTRATOR

Functieomschrijving

Als Global HR Projects Administrator ondersteun je de Global HR Projects Manager bij het definiëren en uitvoeren van de meest geschikte training- en ontwikkelingsprogramma's voor de verschillende gebruikers. Hierin zorg je voor de integratie van nieuwe bedrijven en medewerkers in de HCM na de succesvolle afronding van acquisities. Het leveren van een HR - systeemstrategie en kwaliteitsbeheer klinkt voor jou als muziek in de oren. Verder verzamel je als HR generalist de beoordelingsprocessen en geef je oplossingen, richtlijnen en aanbevelingen voor de systeemfunctionaliteit én het ontwerp. Dit in lijn met de beste werkwijzen. Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor de systeembeheertaken zoals beveiligingsonderhoud, bedrijfsprocesconfiguratie, tenantconfiguratie, gegevens en upgrade-analyses. Je gaat gezien worden als expert binnen dit project van HR o.a. recruitment, learning, Absence Management,..). In een notendop zorg je voor de verbetering van de HR-systemen en draag je bij aan de evolutie van de HR strategie. Je ontwikkelt en ondersteunt M&A-projecten, management- en bedrijfsrapportagetools voor HR- en Business Leaders.

Profiel

Als ideale kandidaat heb je minstens 3 jaar werkervaring in een internationale organisatie. Bij voorkeur ben je in bezit van een universitair diploma (bachelor of master) maar de nadruk ligt bij ons meer op relevante ervaring. Qua kennis ben je op de hoogte van HR- systemen (bij voorkeur "Workday"), HRIS, HCM informatiestructuur, integraties en processen. Verder ben je expert in Excel. Als persoon ben je iemand zeer georganiseerd, stressbestendig en heb je een hoog aanpassingsvermogen. Analytisch en probleemoplossend denken waarbij je ook nog eens discreet kan omgaan met gevoelige gegevens is voor ons ideaal.

Aanbod

Onze klant biedt een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk verloningspakket. Je gaat werken in een multinationale omgeving met veel doorgroeimogelijkheden. Gelijke kansen en een dynamiek staat centraal.

Interesse? Solliciteer dan snel via Stéphanie Smeets van Hays.

Interesse?

Hays Antwerpen
Stephanie Smeets
0470991938
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 38 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR management' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.