Terug naar zoekresultaten
Lokaal Bestuur Torhout

Gepassioneerd Directeur Cultuurcentrum

Lokaal Bestuur Torhout | Torhout | Onbepaalde duur, Voltijds

Torhout is een levende stad in het hart van de provincie West-Vlaanderen, met meer dan 20 000 inwoners. 400 personeelsleden zetten zich dagelijks in om een waaier aan diensten te kunnen bieden aan de inwoners. Daarbij ook het aanbieden van een plaats waar cultuur in al zijn facetten leeft: Cultuurcentrum de Brouckere. Het Lokaal Bestuur Torhout kijkt uit naar het aantrekken van een (m/v):

Gepassioneerd Directeur Cultuurcentrum

Functieomschrijving

Cultuur is zonder meer je passie. Je ademt cultuur uit. Je aanziet het overbrengen van je passie naar je medewerkers, alsook naar de bezoekers, als je missie. Met je team zorg je voor een positieve uitstraling van CC de Brouckere. Je stuurt het cultuurcentrum aan in al zijn facetten: zowel administratief als educatief als organisatorisch met als doel een verdere uitbouw van een divers cultureel aanbod.

Profiel

Uiteraard draag je de cultuurmicrobe in je. Je brede interesse voor cultuur mag echter niet weerhouden dat je een teamplayer bent en organisatorisch sterk in je schoenen staat. Een weekendje of enkele avonduren doorwerken schrikken je niet af. Je beschikt over leidinggevende en organisatorische kwaliteiten. Je ben stressbestendig en flexibel.
Aanwervingsvoorwaarden: Je beschikt over een masterdiploma en slaagt voor de selectieproeven. Naast kandidaten met een masterdiploma kunnen ook kandidaten met een bachelordiploma deelnemen die beschikken over vier jaar relevante ervaring. We bieden een voltijds contract voor onbepaalde duur in een team met passie binnen een levendige organisatie.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Stad Torhout

Alle jobs Overheid

Populaire jobs in Overheid:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brugge

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Overheid
  • Sector: Overheid en Social Profit
  • Torhout (standplaats)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid, Overheid' jobs in Brugge meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.