Terug naar zoekresultaten
Stad Roeselare

Gemeentelijk omgevingsambtenaar

Bij Stad Roeselare

Gemeentelijk omgevingsambtenaar

Functieomschrijving

Wil jij de skyline #VANRSL mee helpen vorm geven? Wil jij mee nadenken over de invulling van de ruimte binnen de stad? Kan jij een visie uitwerken en in de praktijk brengen?
Dan is de job van omgevingsambtenaar misschien wel iets voor jou. Als omgevingsambtenaar sta je in voor de coördinatie van het vergunningenbeleid #VANRSL op vlak van stedenbouw. Je werkt hiervoor nauw samen met de 2 andere stadsarchitecten en de ganse dienst omgevingsvergunningen. We zijn op zoek naar een enthousiaste en pragmatische omgevingsambtenaar die goesting heeft om mee te bouwen aan de snelst groeiende centrumstad van Vlaanderen. We zoeken iemand die de burger centraal zet en die burger ook op een goede manier te woord kan staan. Je kan tenslotte ook om met de tijdsdruk die komt kijken bij de behandeling van de diverse dossiers.
Is je interesse gewekt? Lees dan zeker verder en bekijk even het competentieprofiel.

Profiel

 • Je hebt een masterdiploma in een domein van stedenbouw, ruimtelijke ordening/planning, architectuur en bij voorkeur 2 jaar relevante beroepservaring (in één van bovenvermelde domeinen of in het domein van de omgevingsvergunningen) .
 • Of je bent in het bezit van een ander diploma (bachelor of master) én je hebt minimum 4 jaar relevante beroepservaring (in één van bovenvermelde domeinen of in het domein van de omgevingsvergunningen).

Aanbod

 • een voltijds contract onbepaalde duur (niv. A1a-A2a) bij Stad Roeselare.
 • Alle relevante beroepservaring wordt meegenomen voor de bepaling van de anciënniteit.
 • naast een boeiende en uitdagende functie is er ook integrale terugbetaling van woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, een fietsvergoeding, maaltijdcheques en een uitgebreid verlofstelsel.
 • voor de verloning (afhankelijk van meeneembare relevante anciënniteit) verwijzen we naar de overzichtstabel in bijlage. (overzicht weddeschaal A1a-A2a).
 • In kader van plaats- en tijdsonafhankelijk werken worden de nodige IT-werkmiddelen voorzien (smartphone met abonnement en laptop)
Selectieprogramma
 • : Op basis van de CV, motivatiebrief en bijkomende vragen in het antwoordformulier kan een preselectie gehouden worden. Kandidaten worden verwittigd over het resultaat van de preselectie uiterlijk op 22 juni 2018
 • Mondelinge selectie met voor te bereiden opdracht: De weerhouden kandidaten na de preselectie worden uitgenodigd naar de mondelinge selectie die plaats zal vinden op 27 of 28 juni 2018.
 •  bij Vandelanotte Talent Management op 3 juli 2018 (volle dag)
Indien u reeds deelnam aan een psychotechnisch selectiegedeelte (assessment), dan kan u daarvoor eventueel vrijstelling aanvragen op voorwaarde dat dit eengelijkwaardige functie betrof (zelfde niveau/rang) én indien het rapport - op datum van de afsluiting van de kandidaturen - nog geen 2 jaar oud is en er bovendien ook een geschikte beoordeling werd uitgesproken. De aanstellende overheid kan beslissen om volledige of gedeeltelijke vrijstelling te verlenen.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Stad Roeselare

Alle jobs Overheid

Populaire jobs in Overheid:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

 • Functietype: Overheid
 • Sector: Overheid en Social Profit
 • Roeselare (standplaats)

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.