Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 121

Volgende
Disaghor

gedreven SALES GROENSECTOR (West-Vlaanderen) (m/v)

Bij Disaghor

Staat 18 dagen op Jobat.be

DISAGHOR ! Nr 1 in advies voor de tuinaannemer en openbaar groen op vlak van o.a. (lava)teelt-substraten, schorsen, composten, siergrinden, gewasbescherming, meststoffen en zaden. Met onze eigen vrachtwagens leveren we alle nodige producten zelf rechtstreeks op het bedrijf bij de klant. Locatie: Ruiselede - www.disaghorgroup.be

gedreven SALES GROENSECTOR (West-Vlaanderen) (m/v)

Functieomschrijving

Heb je een grote passie en interesse voor mooie tuinen en een sterk enthousiasme voor de “groene sector? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ?

Profiel

Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ? Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de tuinaanlegsector? Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ?

Aanbod

- Een commerciële rol in een zeer competitieve sector, waar luisteren naar de noden van de klant en prospect prioritair is én dit in een stabiel, ambitieus bedrijf. Verderzetting van huidige klanten én aanbrengen van nieuwe klanten. - De mogelijkheid om samen te werken met zeer getalenteerde collega’s/ingenieurs, die een heel grote kennis bezitten over zwemvijvers, daktuinen, beplanting, bodem en andere groensector-gerelateerde thema’s, waar u enorm veel van kan bijleren, mits een voorziene basiskennis. - Grote kennisevolutie door constante interne coaching, vergaderingen met leveranciers en kennisuitdeling met de collega’s. - Een creatief loonpakket met tal van up to date extralegale voordelen.
Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 45 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch commercieel / sales engineer, Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.