Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 10

Volgende

Gedreven Java specialisten

Voor enkele van onze competence centers binnen de Xplore Group in Hasselt. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van het technisch implementatietraject van begin tot einde. Hiervoor werk je projectmatig binnen een team.

Bij Konvert

Staat 15 dagen op Jobat.be

Xplore Group is een ecosysteem van competence centers gespecialiseerd in digital commerce. We leveren consultancy en implementeren volledig geïntegreerde end-to-end oplossingen voor onze klanten op vlak van: e-commerce, product information management, CMS, mobile development, marketing automation, data science, integratie expertise, hosting & managed services.

Gedreven Java specialisten

Functieomschrijving

Je bent een echte Java addict. Je streeft ernaar de nieuwste technologieën te gebruiken en begrijpt dat niet elke code hetzelfde is. Je streeft naar kwaliteit!
 
Je bent een expert in Java en objectgeorienteerd programmeren. Je zoekt de uitdaging op om de requirements van de klant naar een goede technische oplossing te vertalen. Je ontwikkelt innovatieve oplossingen op het vlak van online en mobiele commerce applicaties, apps en websites. Jboss, Spring, Hibernate, AWS, XML, SQL, OSGI, ... it all rings a bell! Hiernaast je weg vinden in HTML, CSS en de gekende JS frameworks is mooi meegenomen.
 
Je hebt een gezonde dosis interesse in e-commerce, neemt verantwoordelijkheid, kan nauwkeurig werken en hebt oog voor detail. Je bent een teamspeler die op een constructieve en professionele manier kan samenwerken met collega’s. Je bent creatief, down-to-earth, communicatief en leergierig.
 

Aanbod

  • Een vaste betrekking binnen een jong team, met focus op initiatief en groei.
  • Een aangename werkomgeving met ruimte voor creativiteit.
  • Ontplooingskansen vanuit jouw motivatie
  • Bijscholingen en events op regelmatige basis
Werken in een groeiende en agile omgeving
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.