Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 26

Volgende
Unique Office

Gedreven HR Consultant Halle (m/v)

Via Unique Office

Staat 17 dagen op Jobat.be

Unique maakt deel uit van USG People een Europese beursgenoteerde staffing organisatie. De groep bekleedt de 4de plaats op de Europese markt en is de nummer 2 in België.Unique maakt deel uit van USG People, een divisie die een gamma flexibele oplossingen biedt in verschillende domeinen: administratie, financiën, techniek, medical, secretariaat en call centers.


Gedreven HR Consultant Halle (m/v)

Functieomschrijving

Voor ons kantoor in Halle zijn wij op zoek naar een enthousiaste HR consultant!

Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor (dat is vlakbij) en de dag overloopt met je collega’s bij een tas koffie.

Die wordt druk:
in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om
kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af.

Zo zien wij je functie als consultant:
Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol.

Wat zijn je taken als consultant:

 • Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv.
 • Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches.
 • Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Daarna volg je ook de administratie op.
 • Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken.
 • Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

ProfielAls HR consultant scoor je hoog op volgende eigenschappen:
 • Mensenkennis – Sollicitanten zijn meer dan wat in een cv of een motivatiebrief staat.  Jij leest gezichten en lichaamstaal als geen ander, en je weet altijd precies de juiste vraag te stellen om te weten te komen wat onder de oppervlakte zit.

   

 • Commerciële flair – Ook al ben jij al helemaal overtuigd van de perfecte match – dan nog zal je dat puzzelwerk moeten verkopen aan kandidaat én klant. Bovendien ben je niet verlegen om op zoek te gaan naar nieuwe klanten en opportuniteiten.
 • Administratieve orde – Elke geslaagde plaatsing betekent papierwerk (contracten,sociale documenten, loonbrieven, ...). En dat moet tot in de puntjes correct gebeuren. Gelukkig is dat voor jou een fluitje van een cent.

   

 • Sociale vaardigheden – Communicatie is de rode draad van jouw dag: per mail, telefoon of via persoonlijke gesprekken.

   

 • Je hebt een diploma hoger onderwijs. Ervaring is een pluspunt maar geen must,als jij ons maar écht kunt overtuigen.


Aanbod

Wat wij je te bieden hebben:Unique is een stabiel en gezond bedrijf. We doen het goed. Maar we rusten niet op onze lauweren. Integendeel: passie, gedrevenheid en oog voor kwaliteit zijn cruciale eigenschappen om goed te blijven scoren. Je zal die eigenschappen dus zeker terugvinden bij je collega’s en je manager. Eigenlijk werkt iedereen hier met veel energie en ambitie. Jij krijgt bovenop die boeiende werkomgeving een mooi salaris, aangevuld met een bonussysteem (goed presteren is meer verdienen!), maaltijdcheques, een groeps-en hospitalisatieverzekering én een bedrijfswagen.


Vlaams-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Training & opleiding
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Vlaams-Brabant
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands

Aanbod

 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Training & opleiding' jobs in Vlaams-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.