Terug naar zoekresultaten
Colruyt Group

Gebouwverantwoordelijke Colruyt Group Fine Food

Gebouwverantwoordelijke Colruyt Group Fine Food

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Gebouwverantwoordelijke Colruyt Group Fine Food

Functieomschrijving

Als gebouwverantwoordelijke sta je in voor het beheer en onderhoud van de infrastructuur van Colruyt Group Fine Food, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je Fine Food mee om zijn opdracht te realiseren door je organisatorische vaardigheden en praktische ervaring.

Als gebouwverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van de infrastructuur van één toegewezen gebouw van Colruyt Group Fine Food. Je zorgt ervoor dat dit gebouw blijvend voldoet aan de vereisten rond (brand)veiligheid en technologisch up-to-date blijft.

Je bezoekt dus regelmatig alle afdelingen die in jouw gebouw actief zijn, organiseert periodieke controles van de infrastructuur, begeleidt leveranciers, enz. Daarnaast zorg je ervoor dat eventuele schade snel wordt hersteld. Dit doe je door zelf schade aan de infrastructuur te detecteren en te laten herstellen in overleg met onze technische dienst.

Tijdens deze herstellingswerken ben jij het eerste aanspreekpunt voor je collega’s en informeer je hen over eventuele onderbrekingen van nutsvoorzieningen. Ten slotte overzie je de uitvoering van nieuwe infrastructuurwerken en rapporteer je hierover aan je rechtstreekse chef. Hierbij volg je de administratie en de werken zelf op en zorg je dat het noodzakelijke materiaal op tijd beschikbaar is.

Je werkt in Halle.

Profiel

 • Zelfstandig en flexibel coördineren – Je bent proactief en je denkt zelf mee over de werking van de infrastructuur van Colruyt Group Fine Food. Je kan autonoom werken en je bent assertief genoeg om je mening duidelijk te maken aan je collega’s en stakeholders.
 • Verantwoordelijkheidszin – Je hebt een verantwoordelijke functie met veel autonomie en afwisseling. Je slaagt erin om je team te motiveren zodat ze hun werk altijd tot in de puntjes correct uitvoeren.
 • Gestructureerd werken – Je bent organisatorisch sterk en resultaatgericht. Je gaat probleemoplossend te werk en je hebt aandacht voor eenvoud en efficiëntie.
 • Vlot communiceren – Je bent spontaan in de omgang en je kan goed werken in een overlegstructuur. Je legt goede contacten, zowel met je collega’s als met externe partners.
 • Talenkennis – Je spreekt vlot Nederlands en Frans.

Aanbod

 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen, zoals winstdeelname, een groepsverzekering en maaltijdcheques.
 • Veel afwisseling – Je komt in contact met heel wat klanten en je werkt samen met verschillende partners binnen Colruyt Group. Zo krijg je de kans om een breed netwerk uit te bouwen. 
 • Doorgroeikansen – Je verdient al snel heel wat autonomie. Je verzamelt tijdens je carrière steeds meer verantwoordelijkheden en op termijn kan je zelfs doorgroeien naar andere functies.
 • Stimulerende werkomgeving – Bij Colruyt Group werken meer dan 29.000 mensen. En toch zijn we geen nummers. Jij krijgt hier de ruimte om te zijn wie je bent, en de vrijheid om initiatief te nemen.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Conciërge' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.