Terug naar zoekresultaten

Geautomatiseerde omgeving zoekt ervaren technieker

360267405

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Geautomatiseerde omgeving zoekt ervaren technieker

Functieomschrijving

Voor onze klant, een groeiende firma binnen de voedingssector, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker in dag. Dit om de verdere uitbreiding van de firma op te vangen. Samen met je collega-techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud aan de verschillende machines. Dit voor zowel het mechanische als het elektrische gedeelte van het machinepark. Je waakt hiernaast over de kwaliteit van het eindproduct. Het preventief onderhoud houdt in dat je de defecten gaat opsporen aan de installaties en hun componenten. Onder curatief onderhoud valt het verhelpen van de storingen en het uitvoeren van de automatiseringsopdrachten. Qua machinepark en onderhoud is dit erg divers en spreken we over reparaties aan de productiemachines, koelkasten, de gebouwen zelf,? Graag benadrukken we nog eens dat je een heel sterk geautomatiseerde omgeving terecht komt. Alle machines zijn gekoppeld aan een software pakket. Dit software pakket laat toe om alle processen te monitoren. Belangrijk is dat je je hierin wenst te verdiepen, dat je in staat bent om rapporten om te vragen, om dankzij die rapporten interventies uit te voeren, prioriteiten te stellen in die interventies? Op termijn stel je ook rapporten op, waarbij je verslag brengt over de storingen en de interventies die werden uitgevoerd. Tot slot zal je ook ingezet worden op verschillende (internationale) projecten, naargelang de behoefte en de groei van de firma.

Profiel

Je bent in het bezit van een technisch diploma, zoals elektromechanica, mechanische vormgevingstechnieken, werktuigkunde, industriele elektriciteit, elektrotechnieken,? Zowel kandidaten met ervaring als kandidaten zonder ervaring komen in aanmerking. De passie voor techniek en de attitude om te willen werken primeren. Je beschikt over sterke mechanische kennis (je hebt een basiskennis van draaien, frezen, lassen...), aangevuld met elektrische kennis. Hierbij aansluitend ben je in staat zowel mechanische als elektrische schema's te lezen. Je bent een persoon met veel verantwoordelijkheidszin en maturiteit. Je bent in staat prioriteiten te stellen en durft initiatief nemen. Je bent bereid een lange termijn engagement aan te sluiten bij de firma. Je wenst te werken in een dagfunctie (dagelijks van 8u tem 16u30, eventueel van 7u tem 15u30). Op termijn ben je ook bereid om mee in te stappen in een permanentie systeem (dit pas nadat je de opleiding volledig hebt doorlopen). De frequentie van de oproepen is eerder beperkt tot een aantal oproepen per week. Die interventies kunnen bovendien meestal telefonisch worden verholpen. Heel uitzonderlijk dient er ter plaatse worden gegaan.

Aanbod

Het team van techniekers bestaat uit 3 collega's. Je komt dus terecht in een klein team dat goed op elkaar is ingespeeld. Focus hierbij is om heel hands-on ingesteld te zijn. Het liefst van al steek je de handen uit de mouwen. Heb je ambities voor de toekomst? Dat kan natuurlijk, aangezien er meerdere productielocaties zijn verspreid over de hele wereld. Hierbij heb je de mogelijkheid om technische projecten wereldwijd mee uit te werken.

De firma heeft sinds 2 jaar een volledig nieuwe productieplant. Deze nieuwe plant is vooral uniek door de moderne automatisatie en proces. Je komt terecht in een dynamische en moderne werkomgeving binnen een groeiende firma. De firma biedt een competitief loon, aangevuld met extralegale voordelen, naargelang ervaring. Verder voorziet de firma opleidingen bij opstart en zijn er opties naar doorgroeien.

Interesse in deze uitdagende job van technieker in een enorm geautomatiseerde omgeving? Geef dan snel je gegevens door en we nemen contact op. Om af te sluiten, nog een woordje uitleg over de selectieprocedure. Een 1ste gesprek is met de project leider/ de verantwoordelijke van de technische dienst. Hier worden een aantal technische vragen gesteld en aansluitend kan er ook al een korte rondleiding in de productie omgeving plaatsvinden. Indien dit positief is, is er nog een 2de gesprek met de operations manager en de collega's van het team.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Technicus methode, proces en planning
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus methode, proces en planning' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.