Terug naar zoekresultaten

GATEBEDIENDE

385504521

Via AGO Jobs & HR

Staat 11 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

GATEBEDIENDE

Functieomschrijving

De vrachtwagenchauffeurs bieden zich aan bij de containergate voor het leveren of ophalen van containers. Als gatebediende verwerk je alle gegevens in het opvolgingssysteem en dispatch je de chauffeurs naar de juiste plaats op het bedrijfsterrein. Ondertussen heb je de opdracht al doorgegeven aan de stackerchauffeur. Daarnaast overleg je regelmatig met de collega?s van de binnendienst of met je contactpersonen op de terminals in de haven. Allemaal met het oog op een efficiënte dienstverlening. Je begint je dienst ten vroegste om 5u (tot 13u) en ten laatste om 13u30 (tot 21u30).

Profiel

Als gatebediende ben je nauwkeurig bij het ingeven van data in het computersysteem en heb je een goed begrip van het volledige verwerkingsproces. Je kan autonoom werk. Ook al staan je klanten soms onder tijdsdruk, dan nog bewaar je alle kalmte en blijf je steeds even vriendelijk en behulpzaam. Je vlotte omgang en communicatie zijn hierbij enorme troeven. Kennis van de haven en meer bepaald de ligging van de verschillende kaaien is een zeer groot pluspunt.

Aanbod

Je komt terecht in een sterk groeiend en ambitieus bedrijf. Je bouwt samen met een groep gedreven en betrokken collega?s aan de verdere uitbouw van Van Moer Logistics. Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratie
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Zwijndrecht (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.