Terug naar zoekresultaten

Garagist zwaar rollend materieel - dag - Gent-Zeehaven

391355210

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Garagist zwaar rollend materieel - dag - Gent-Zeehaven

Functieomschrijving

Voor een zeer mooi bedrijf in de Gentse haven is AGO Technics op zoek naar een garagist voor zwaar rollend materieel in dag. Het doel van functie in instaan voor zowel het onderhoud als de herstellingen aan rollend materieel. Onder meer volgende zaken maken deel uit van jouw takenpakket: - Je staat in voor het basisonderhoud en de herstellingen aan bulldozers, wielladers, shrankloaders en rupskranen in de garage. - Je stelt storingen vast en verhelpt deze, dit zowel op mechanisch, hydraulisch als elektrisch vlak. - Je coördineert taken en zorgt dat alles op rolletjes verloopt, daarnaast registreer je de uitgevoerde herstellingen.

Profiel

Voor het uitoefenen van deze functie ben je in het bezit van een technisch diploma (elektriciteit, elektromechanica,...) of bent gelijkwaardig door ervaring.
Je hebt reeds een praktische kennis van motortechnieken en hydraulische aandrijving. Daarnaast heb je een basiskennis van MS Office.
Je kan goed omgaan met stress en blijft rustig wanneer er zich acute storingen voordoen.
Ook al werk je in dagdienst, je bent bereid om af en toe 's nachts of in het weekend ter plaatse te gaan in het geval van heel dringende storingen.

Aanbod

Je komt terecht in een mooi bedrijf met een goede sfeer en in een leuk en jong team waar je volledig zal worden opgeleid. De collega's doen vaak samen na het werk nog activiteiten samen om de sfeer te bevorderen. Je krijgt je een aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen! Interesse? Mail snel jouw cv en het referentienummer van deze vacature door naar gent.technics@ago.jobs of bel 09/374.61.33 en we contacteren jou zo snel mogelijk.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.