Terug naar zoekresultaten
ASAP TalentXperts Limburg

Future Leaders Program

ASAP TalentXperts Limburg | Genk, Gent, Oostende, Brussel of Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be

TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Voor één van onze klanten zoeken wij een 10-tal management trainees voor een doorgroeitraject.

 

Future Leaders Program

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is een wereldwijde logistieke dienstverlener met meer dan 200 locaties in Nieuw Zeeland, Australië, Azië, de Verenigde Staten en Europa.  Onze opdrachtgever focust zich op drie diensten: Europees Transport, Logistieke oplossingen en wereldwijde zee- en luchtvracht.

In heel  Europa rekruteert onze opdrachtgever Young Potentials, die de kans krijgen om binnen een Management Traineeship zichzelf te ontwikkelen.  Dit traineeship loopt over een periode van 3 jaar. Startend binnen  een eerder operationele rol krijgt de trainee de mogelijkheid om gedurende het traject te groeien naar meer leidinggevende en strategische rollen. Het Future Leaders Program loopt al 30 jaar en tal van huidige managers hebben dit programma doorlopen.

De trainees leren vooral on-the-job, maar krijgen ook jaarlijks een leiderschapstraining. Daarnaast is er ruime aandacht voor coaching on the job en is er per kwartaal een meeting met de coördinator van het management traineeship programma. Ieder kwartaal zijn er tevens management trainee sessies voorzien waarbij alle Europese trainees en Branch Managers aanwezig zijn en op regelmatige basis ook nog  trainee netwerk events. Elke trainee krijgt ook een strategisch verbeteringstraject toegewezen, dat samen met 2 andere trainees dient uitgewerkt te worden. Deze projecten worden vanuit de business geïnitieerd met als doel ook effectief geïmplementeerd te worden.

 

Profiel

Je behaalde recentelijk een bachelor of master in bv supply chain/logistiek/operations management/international business/...
Internationale ervaring, bijvoorbeeld door een uitwisselingsprogramma tijdens je studie, is een pluspunt.
Je hebt een zeer goede kennis van Nederlands en Engels, kennis van andere talen is uiteraard een pluspunt.
Je bent geboeid door de logistieke sector.
Je hebt leidinggevende skills en wil op termijn graag een management functie bekleden.
Je kan je vinden in de waarden en normen van dit bedrijf.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt jou een contract van onbepaalde duur met als startperiode 3 jaar van learning en development. De trainees leren vooral on-the-job, maar krijgen ook jaarlijks een leiderschapstraining. Daarnaast is er ruime aandacht voor coaching on the job en is er per kwartaal een meeting met de coördinator van het Future Leaders Program. Ieder kwartaal zijn er tevens management trainee sessies voorzien en op regelmatige basis ook nog  trainee netwerk events.

Onze opdrachtgever biedt ondersteuning via een zeer gestructureerd ontwikkelingsplan voor leiderschapstraining, coaching, projecten, netwerken met collega's en meer hulpmiddelen om je persoonlijke leiderschapsvaardigheden en zakelijke kennis te ontwikkelen.


Om het persoonsgegevensbeleid van Jobat te lezen, klik of kijk dan op volgende url: http://mediahuis.be/privacy-policy/
Om het persoonsgegevensbeleid van Asap (Talentxperts) te lezen, klik of kijk dan op volgende url:
https://www.asap.be/nl/privacy-policy 
Genk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Genk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.