Terug naar zoekresultaten

Functioneel analist

372722582

Via AGO Jobs & HR

Staat 40 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Functioneel analist

Functieomschrijving

Als functioneel analist werk je samen met een ervaren team en creëer je user stories die ontwikkeld worrden door onze developers. Dankzij jouw analytisch inzicht en je sterke communicatieve skills stel je keer op keer de juiste vragen aan onze business. Met hun feedback creëer je een duidelijke en verstaanbare opdracht in de vorm van een user story. Deze mix van vaardigheden maakt van jou een belangrijk teamlid waarmee je bijdraagt aan onze kwalitatieve softwareontwikkeling.

Profiel

Als functioneel analist heb je een sterk analytisch inzicht. Je hebt een masterdiploma of staat op het niveau van een master. Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in een agile omgeving (SCRUM) en met tools zoals Visual Studio online, Balsamiq, MS Office, enzovoort. Je kan gestructureerd en georganiseerd werken. Je kan je ideeën goed verwoorden en voor iedereen begrijpbaar neerschrijven en je kan helder en diplomatisch onderhandelen. Je bent creatief en innoverend, een teamspeler, pragmatisch, to the point en hebt een no nonsense instelling.

Pluspunten zijn dat je vertrouwd bent met programmeerconcepten (services, databases, DDD, enzovoort.), je een basiskennis hebt van SQL en HTML en reeds testervaring hebt.

Aanbod

Onze klant staat voor een gedreven organisatie waarbij de klant centraal staat: of het nu families, werkgevers of zelfstandigen betreft. Je kan bij hen terecht voor kinderbijslag, het starten van je eigen zaakn, je sociale zekerheid als zelfstandige en specifiekle verzekeringsproducten voor zelfstandigen en werkgevers. Het bedrijf helpt hun klanten volgens de hoogste standaard, op een menselijke manier en in duidelijke taal.

Als functioneel analist bekleed je een boeiende functie in een dynamische en hoogtechnologische omgeving in het hartje van Antwerpen. Je komt terecht in een aangenaam bedrijfsklimaat met een gezonde work-life balans. Je hebt een voltijds contract van onbepaalde duur en tal van opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Ook krijg je een aantrekkelijk salaris en tal van extralegale voordelen.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.