Terug naar zoekresultaten

Functioneel Analist

372722582

Via AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 39 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Functioneel Analist

Functieomschrijving

Als Functioneel Analist werk je samen met een team ervaren collega's en creëer je user stories die ontwikkeld worden door onze developers. Jouw analytisch inzicht en je sterke communicatieve vaardigheden zijn een must voor het stellen van de juiste vragen aan onze business. Door een dynamische en vlotte samenwerking en feedback creëer jij een duidelijke en welomschreven opdracht in de vorm van een user story. Dankzij jouw inzet en skill set draag je bij aan onze kwalitatieve softwareontwikkeling.

Profiel

Als Functioneel Analist heb je een belangrijke taak, waarbij je een sterk analytisch inzicht en gestructureerd werk hoog in het vaandel draagt. Je hebt een masterdiploma of bent gelijkgesteld d.m.v. ervaring. Je hebt reeds 3 tot 5 jaar ervaring in een agile omgeving (SCRUM) en kan werken met tools zoals Visual Studio online, Balsamiq, MS Office, en dergelijke meer. Je kan je ideeën goed verwoorden en verwerken in toegankelijke teksten, bent een echte diplomaat en hebt een talent voor onderhandelen. Je bent creatief en vernieuwend, een teamspeler, pragmatisch, recht door zee en hebt een no nonsense instelling.

Ben je vertrouwd bent met programmeerconcepten (services, databases, DDD, e.d..), heb je een basiskennis van SQL en HTML en reeds wat testervaring; dan is dat zeker een troef.

Aanbod

Onze klant staat in voor een betrouwbare en gedreven adviserende en ondersteunende rol, waarbij de klant centraal staat; of het nu families, werkgevers of zelfstandigen betreft. Onze klant specialiseert zich in kinderbijslag, het starten van een eigen zaak, sociale zekerheid als zelfstandige en specifieke verzekeringsproducten voor zelfstandigen en werkgevers. Klantvriendelijkheid en begeleiding op maat staan steeds centraal.

Als Test Engineer draag je heel wat verantwoordelijkheid binnen een boeiende functie. Dit in een dynamische en hoogtechnologische bedrijfscultuur in hartje Antwerpen. Je komt terecht in een aangenaam bedrijfsklimaat met een gezonde work-life balans, je werkt met recente systemen en krijgt de mogelijkheid jezelf verder te scholen door verschillende opleidingen. Je start meteen met een contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen; zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de bedrijfswagen of lease je wel liever een fiets in de drukke binnenstad.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen IT
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen IT
Tel.: 03 213 86 50
Email: antwerpen.it@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.