Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 10

Volgende

FUNCTIONAL CONSULTANT

127333374

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 29 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

FUNCTIONAL CONSULTANT

Functieomschrijving

Voor een IT-bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een functioneel consultant. Deze functie kent heel wat afwisseling door de grote diversiteit van projecten en sectoren met een focus op industriële klanten. Als functioneel consultant breng je de bedrijfsprocessen en de behoeftes van de onderneming in kaart. Hiermee werk je vervolgens effectieve en efficiënte oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics AX uit om de processen bij klanten te automatiseren in functie van de bedrijfsdoelstellingen. Voor deze oplossingen vertrek je vanuit de standaardmodules van het ERP-pakket om dan via parameters en eventueel maatwerk een functioneel geheel te realiseren. Je beschrijft dit duidelijk naar de technische consultants. Samen met hen, de Solution Architect, de projectleider en de klant zelf vorm je een projectteam. Een van de belangrijkste aspect is dat je een goede partnershiprelatie uit met je klant. Om dit de ondersteunen begeleid je de Key users van de klant, geef je hen opleiding en garandeer je voor jouw klant resultaten met een grote toegevoegde waarde. Alles rapporteer je aan een teamleader.

Profiel

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren bachelor of een master die inzicht heeft in één of meerdere businessprocessen, zoals logistiek, productie, planning, financiën, project accounting, aan- of verkoop. Op dit ogenblik zijn ze vooral op zoek naar mensen met een uitgesproken kennis en interesse in Warehouse Management. Naast deze kennis/ervaring/inzichten heb je ook ervaring met ERP-implementaties. Kennis van Microsoft Dynamics AX is een voordeel. Ook als je bekend bent met Datawarehousing en Business Intelligence heb je extra troeven in de hand. Verder omschrijf je jezelf als communicatie, leergierig, klantgericht met skills en ervaring in projectleiding. Naast het Nederlands spreek je vlot Frans en Engels en ben je geografisch mobiel. Ben jij de degene die graag "ownership" opneemt en kwaliteit hoog in het vaandel draagt? Dan besef je ook wat de toegevoegde waarde van teamwork is.

Aanbod

Deze gerespecteerde ERP-implementator bied je de kans om deel uit te maken van een dynamisch bedrijf dat een gestage maar gezonde groei kent. Door de projectmatige manier van werken in diverse sectoren is er veel variatie aanwezig. Naast een aangename werkomgeving met reële doorgroeimogelijkheden en de kans om je kennisniveau te valideren door MS Dynamics Certificaties. Een aantrekkelijk renumeratiepakket maakt het totaalpakket dat ze bieden aan hun werknemers compleet.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Consulting' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.