Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 16

Volgende

Functional Analyst

356972071

Via AGO Jobs & HR

Nog 2 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Functional Analyst

Functieomschrijving

Voor een bedrijf gelegen in Oostkamp zijn we op zoek naar een Functional Analyst. Als Functional Analyst optimaliseer je de bedrijfsprocessen van klanten via kwaliteitsvolle ERP-producten. Oplossingen worden aangeboden aan de klant en je informeert hierbij het ontwikkelteam. Daarnaast stel je een informatiesysteem op door het analyseren en inventariseren van de systeemvereisten. Advies vertaal je naar een functioneel data-ontwerp. Als Functional Analyst zorg je voor afstemming met de klanten, business consultants, product managers en medewerkers. Daarnaast ondersteun je bij de ontwikkeling van software en voer je testen uit om de werking van het informatiesysteem te garanderen. Tot slot ben je het aanspreekpunt na de implementatie van het informatiesysteem voor de helpdeskmedewerkers.

Profiel

Voor deze functie beschik je over een bachelordiploma Informatica en druk je je vlot uit in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je kennis van Oracle en SQL, en van informatieflows binnen de groothandel. Vervolgens redeneer je analytisch en probleem-oplossend en stel je kwalitatieve resultaten voorop.

Aanbod

Binnen de functie kan je genieten van een marktconforme verloning, maaltijdcheques, bedrijfswagen met tankkaart, smartphone, laptop en verzekeringen. Het bedrijf biedt haar medewerkers via opleidingen een mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling. De functie biedt een tewerkstelling in een aangename omgeving met fijne en enthousiaste collega's.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.