Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 30

Volgende
Colruyt Group

Full Stack Software Developer

Full Stack Software Developer

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Full Stack Software Developer

Functieomschrijving

IT heeft een cruciale plaats in Colruyt Group. Als full stack software developer ondersteun je het team dat de software van onze winkels up and running houdt. Zo zorg je er mee voor dat de winkelmedewerkers bijvoorbeeld vlot hun voorraad kunnen beheren en onze klanten geen producten moeten missen.

Jij ondersteunt het team software engineers over alle lagen heen: je helpt bij het coderen en ontwikkelt verder de user interfaces en lay-outs die de user experience van onze winkelbediendes verbeteren. In je team zitten experten in Java, Newstack en Angular. Jij bent op z’n minst geïnteresseerd in zowel die oudere als nieuwe codetalen en kan de specialisten dus breed ondersteuning geven als het op coderen aankomt. Soms ga je je zelfs aan echt verouderde codetaal moeten wagen, maar dat haalt gewoon de enthousiaste archeoloog in jou naar boven, niet?

 

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor upgrades en onderhoud van de software van onze winkels. Daarnaast werk je ook samen met de IT-helpdesk. Als zij een complex probleem binnenkrijgen, word jij betrokken om het vlot en snel op te lossen. We verwachten trouwens niet dat je dat allemaal direct in de vingers hebt. Je krijgt van ons een tweejarige opleiding on the job die je helemaal klaarstoomt voor deze belangrijke rol.

 

De eerste drie tot vier maanden van je job/opleiding werk je in Halle. Daarna kan je kiezen tussen onze kantoren in Halle, Deinze en Haasrode.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Omdat we je twee jaar lang opleiden on the job, zoeken we geen specifiek diploma of minimale ervaring. Je mag dus een schoolverlater zijn, zolang je er maar voor wil gaan en je breed wil ontwikkelen binnen IT. Leergierigheid is de boodschap!
 • Klantgerichtheid – Goede communicatieskills, een klantgerichte instelling en een kritische geest zijn belangrijke troeven.
 • Aanpassingsvermogen en oplossingsgerichtheid – Colruyt Group is een organisatie die constant in beweging is. Je gaat goed om met veranderende omstandigheden en vindt het een uitdaging om altijd de geschikte oplossing te vinden.
 • Analytisch vermogen – Je kan snel scherpe analyses maken en ziet meteen welke verbeteringen uitgevoerd kunnen worden. Je kan die verbeteringen ook gemakkelijk concreet maken.
 • Kennis delen – Je gaat in je opleiding on the job veel nieuwe technieken leren, die soms zelfs voor je teamgenoten onbekend terrein zijn. Je deelt wat je leert enthousiast met je collega’s om het team sterker te maken.
 • Talenkennis – Je spreekt goed Nederlands en/of Engels, zodat je vlot met je collega’s kan communiceren.

Aanbod

 • Stimulerende werkomgeving en variatieDe IT-omgeving van Colruyt Group is permanent in ontwikkeling. Er is ruimte voor initiatief en je werkt actief mee aan de digitale toekomst van Colruyt Group. Jouw rol gaat ook heel breed, waardoor geen enkele dag hetzelfde is.
 • Persoonlijk ontwikkelingstrajectBij Colruyt Group krijg je continu de kans om je professionele grenzen te verleggen. Je volgt doorgedreven opleidingen volgens jouw niveau en interesses. Zo blijf je up-to-date met de moderne technologieën en inzichten.
 • Samenwerken Je komt terecht in een gezellig team met veel diverse profielen. Je werkt bovendien samen met mensen uit de hele Colruyt Group.
 • Extralegale voordelenBoven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Interesse?

 • Astrid Coryn-Selectieverantwoordelijke
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 40 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Nederlands, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.