Terug naar zoekresultaten

Full Stack .NET Developer

441347007

AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Full Stack .NET Developer

Functieomschrijving

Als Full Stack .NET Developer maak je deel uit van een jong, dynamisch en gemotiveerd team, dat dagelijks volgens een agile (SCRUM) methode werkt en ingezet wordt op diverse IT-projecten. Met jouw vaardigheden en gedrevenheid zet jij functionele en technische analyses om in een concrete oplossing op maat voor onze klanten en dossierbeheerders.

Profiel

Je bent een Full-stack Developer met een passie voor .NET en affiniteit met webdevelopment. Je behaalde een bachelordiploma en hebt minstens 3 jaar ervaring. Verder ben je communicatief, leergierig, heb je een can-do attitude en ben je een optimistische en constructieve teamplayer.

EF CQRS, MVC, Angular en DDD zijn voor jou geen onbekende termen, maar behoren tot je basiskennis. Daarnaast heb je een goede kennis van MS Azure Cloud, C# en .NET 4.x.

Aanbod

Onze klant staat in voor een betrouwbare en gedreven adviserende en ondersteunende rol, waarbij de klant centraal staat; of het nu families, werkgevers of zelfstandigen betreft. Onze klant specialiseert zich in kinderbijslag, het starten van een eigen zaak, sociale zekerheid als zelfstandige en specifieke verzekeringsproducten voor zelfstandigen en werkgevers. Klantvriendelijkheid en begeleiding op maat staan steeds centraal.

Als Full-stack Developer draag je heel wat verantwoordelijkheid binnen een boeiende functie. Dit in een dynamische en hoogtechnologische bedrijfscultuur in hartje Antwerpen. Je komt terecht in een aangenaam bedrijfsklimaat met een gezonde work-life balans, je werkt met recente systemen en krijgt de mogelijkheid jezelf verder te scholen door verschillende opleidingen. Je start meteen met een contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen; zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de bedrijfswagen of lease je wel liever een fiets in de drukke binnenstad.

Deze job wordt niet langer aangeboden.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.