Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 60

Volgende
Sensotec

Full Stack Developer

Voor de allround Windows/Web Developer die meer wil

Via Sensotec

Staat 20 dagen op Jobat.be

ADMB HR Services specialiseert zich in het vinden van talenten voor een breed aantal sectoren. Momenteel zijn wij voor onze klant Sensotec op zoek naar een Full Stack Developer (m/v) ) ter versterking van hun ICT-team in Jabbeke.

Sensotec is als marktleider gespecialiseerd in producten en diensten voor slechtzienden, blinden en mensen met lees- en leerproblemen. Het bedrijf telt 3 vestigingen (Jabbeke, Hoevenen, Namen) en stelt een 40-tal medewerkers tewerk. Sensotec dankt zijn succes aan de steeds vernieuwende en innovatieve strategie. Hun klanten (onderwijsinstellingen, B2B en particulieren) bevinden zich zowel in binnen- als buitenland. Neem ook zeker even een kijkje op https://www.youtube.com/watch?v=TIS25XeO-pM om te zien hoe het er binnen Sensotec aan toe gaat!

Sensotec wil op korte termijn een aantal internationale cloudproducten ontwikkelen, waardoor ze hun R&D-team willen versterken met een Windows/Web Full Stack developer.
 

Full Stack Developer

Functieomschrijving

Full Stack Developer
Voor de allround Windows/Web Developer die meer wil

FUNCTIE
 • Heb je je ooit al afgevraagd hoe OCR(optische tekenherkenning), tekstherkenning, een audioboek het leven van slechtzienden of mensen met lees- en leerproblemen kan helpen? Bij Sensotec hebben ze verschillende software pakketten (KNFB Reader, Online Daisy App, Alinea, Lezer game, Jaws, …) om dergelijke unieke oplossingen te voorzien.
 • Als Full Stack Developer kom je in een team van een 15-tal developers. Binnen dit R&D-team ben je een echte teamspeler en stel je je dan ook op als senior die niet bang is om projecten te trekken en ideeën te lanceren.
 • Door de juiste vragen te stellen krijg je een goed beeld van de verwachte implementaties, verbeteringen en nieuwe development. Tijdens dit alles houd je natuurlijk rekening met de wereld van de gebruiker.

Profiel

PROFIEL
 • Je hebt minimum 5 jaar ervaring als developer en een brede kennis van diverse technologieën. 
 • Je kan vlot overweg met ASP.NET, Linq, SQL server databases, C#, Restful services, XML/XSL, HTML5, CSS, Json, JQuery en React.
 • Kennis ELK, Agile en accessibility issues is een troef.
 • Je spreekt vlot Nederlands en gezien de contacten met het internationale development team ook Engels. 

Aanbod

Sensotec biedt je een boeiende en uitdagende functie in een gezonde werkomgeving in volle beweging waar je de nodige ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen. Bovendien kan je rekenen op een motiverend beloningspakket met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, bonusregeling, 12 dagen ADV, flexibel uurrooster), aangepast aan jouw kennis, toegevoegde waarde en ervaringen. Ze werken vanuit een vlot bereikbare locatie te Jabbeke.

Kiezen voor Sensotec is niet enkel kiezen voor een nieuwe werkgever. Je werkt in een functie met een echt sociaal engagement; de software die jij helpt ontwikkelen zal dagdagelijks een grote impact hebben bij vele mensen. Sensotec is een bedrijf met een dynamische, jonge spirit. Er wordt snel geschakeld en dankzij de vlakke hiërarchie heerst er een scale-up mentaliteit. Als medewerker ervaar je de informele cultuur en collegialiteit op de vloer. Er is een feestcomité, kickertafel en bar in de eetzaal …
 
Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Application development
 • Sector: ICT, Telecom en Internet
 • Jabbeke (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.