Terug naar zoekresultaten

Front-end Developer

Bij Mediahuis | Antwerpen | Voltijds

Mediahuis is het nieuwe bedrijf dat de sterke nieuwsmerken De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg bijeenbrengt. Daarnaast herbergt Mediahuis ook digitale classifieds-merken zoals Jobat, Hebbes, Zimmo en Vroom.
Mediahuis is een open huis met een nieuwsgierige blik op de wereld. Een huis waar mensen en merken hun eigenheid kunnen behouden en zich kunnen ontplooien.
Mediahuis investeert in relevante mediamerken en benut hun potentieel optimaal. Het investeert om nu resultaten te halen en waarde te creëren voor later. Het investeert om elk merk sterker en aantrekkelijker te maken voor klanten en partners.
Mediahuis is een ambitieus huis dat een omgeving creëert waarin iedereen het vanzelfsprekend vindt voortdurend op zoek te gaan naar nog beter.

Front-end Developer

Functieomschrijving

Als Front-end Developer kan je ons Traffic Team versterken, samen met verschillende collega’s sta je in voor het optimaliseren van verscheidende digitale projecten binnen Mediahuis.

TAAKOMSCHRIJVING

* Jouw analytische geest wordt geprikkeld bij het analyseren van websitegebruik en hierbij maak je niets liever dan gebruik van concrete cijfers en data.

* Je bent dan ook beslagen in het gebruik van webanalyse tools (zoals Google Analytics) en de interpretatie van cijfers.

* Je formuleert hieruit hypotheses en stelt mogelijke verbetertrajecten voor.

* Daarna ga je zelf aan de slag met het opzetten van tests. Hierbij sta je ook in voor de technische uitwerking van de tests.

* Het bevestigen en/of ontkrachten van je vooropgestelde hypotheses gebeurt steeds op basis van cijfers en data.

* Na afloop van je tests evalueer je je proces en sta je te popelen om de opgedane kennis en bevindingen niet alleen toe te passen, maar ook te verspreiden binnen Mediahuis.

* Je krijgt de mogelijkheid om aan een brede waaier van bestaande en nieuwe projecten te werken. Denk hierbij aan het optimaliseren van de nieuwsbeleving, het verbeteren van betaalsystemen, …

Profiel* Je hebt een eerste ervaring als front-end developer en affiniteit met cijfers en optimaliseringen.

* Je hebt een sterke basis van HTML, CSS, Javascript/jQuery en idealiter heb je al gewerkt met Tag Managers (vb. Google Tag Manager).

* Het liefst heb je ervaring met testplatforms en ervaring met bijvoorbeeld Optimizely, VWO, Adobe Tes & Target of Google Optimize

* Bij je communicatie maak je ook gebruik van wireframing technieken. Hiervoor gebruikte je bijvoorbeeld: Sketch, Axure, Balsamiq of de Adobe suite.

* Een eerste ervaring of sterke interesse in digitale (nieuws)media is zeker een plus.

* Naast je verworven vaardigheden en kennis ben je vooral een echte plantrekker, die graag zelfstandig te werk gaat en zelf met nieuwe ideeën en initiatieven aan de slag gaat.

* Ook heb je grote goesting om bij te leren en sta je er om te springen om je eigen kennis en bevindingen intern te delen.

Aanbod* Een job met ruimte voor eigen initiatief.

* Je komt terecht in een innovatieve en dynamische digitale omgeving.

* Een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen.

* Een waaier aan opleidingsmogelijkheden zodat je je talent optimaal kan ontwikkelen.

* Niet te vergeten dat Mediahuis bij de top 10 van meest aantrekkelijke werkgevers behoort.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Mediahuis

Alle jobs Webdevelopment

Populaire jobs in Webdevelopment:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Mediahuis?

Volg dit bedrijf

Mediahuis is een van de toonaangevende mediagroepen in België en Nederland. Wij geven sterke nieuwsmerken uit, in print en digitaal: De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad en nrc.next. Daarnaast zijn er onze digitale classifieds-platformen: Jobat.be, Zimmo.be en Vroom.be.

 

Wij geven elke dag het beste van onszelf, voor de zowat 760.000 mensen die onze kranten kopen en voor onze 1,6 miljoen digitale nieuwsconsumenten. Wil je meestappen in dat grote nieuwsverhaal? Bekijk onze jobaanbiedingen of solliciteer spontaan.

Mediahuis

Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

“Het evolueert eigenlijk nog sneller dan ik dacht”

Het was Gert Ysebaert zelf die, nu zo'n jaar geleden, de Academie op gang schopte tijdens een open sessie samen met Peter Hinsen. De boodschap die hij toen bracht, was duidelijk:

Lees meer

Mediahuis: hét voorbeeld van succesvolle omgang met online video

Online video is bij Mediahuis in enkele jaren tijd een stevige business geworden. Zelfs tv-zenders zijn inmiddels afnemers. Manager Patrick Saliën legt tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag uit hoe dit grote nieuwsmediabedrijf de inzet en exploitatie van online video aanpakt.
Lees meer

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Webdevelopment' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.