Terug naar zoekresultaten

Front End Developer

359594786

Via AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 38 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Front End Developer

Functieomschrijving

Je komt in een jong en dynamisch team waarin jouw motivatie, inzet en enthousiasme een enorme toegevoegde waarde heeft voor de verdere ontwikkeling van dit unieke product. Het bedrijf geeft je dan ook de vrijheid en werkomgeving om je talenten volop de vrije loop te laten geen. Je zal meehelpen aan de verdere uitbouw van de applicatie en het webplatform aan de hand van Agile & Scrum Methode (afhankelijk van je profiel). Your input counts! En bijleren stopt nooit! Je zal je skills op verschillende domeinen kunnen ontwikkelen: Front end, back end en mobiele applicatie ontwikkeling. It's up to you!

Profiel

Persoonlijkheidsvereisten:

Zelfstandig // verantwoordelijk // teamspirit // doorzettingsvermogen // enthousiast // gelooft in product // leergierig // up-to-date met laatste methodologieën


Functievereisten:

Minder dan 3 jaar ervaring // Nederlands // Engels

Must: Test-driven Development // Writing unit tests and perform integration testing // Experience with creating mobile first, cross browser web applications.

Desirable: Knowledge of UI/UX design principles and data visualization to create a polished, intuitive user // Prior experience with Reactive Programming, Angular(JS), web sockets and web workers.

Aanbod

De start-up is deel van een grote speler in de markt en brengt een webapplicatie op de markt voor het opvolgen van temperatuur- en tijdsgevoelige producten doorheen het logistieke proces, alsook het digitaliseren van de checklist workflow. De start-up biedt een omgeving aan de klant waar elke klant zijn eigen oplossing in kan configureren. De applicatie is onmiddelijk te integreren, onder andere doordat onze applicatie zonder software-installatie (SaaS) beschikbaar is.

Zit je hoofd bom vol, geen nood, hard werken en ontspannen gaan hand in hand! En samen een pint pakken na het werk is zeker geen uitzondering.

Door de flexibele werkuren deel je je dag zelf in. Er is ook de mogelijkheid om tot 2 dagen per week vanuit thuis te werken. Verder bieden we een marktconform salarispakket aan met verschillende extra legale voordelen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen IT
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen IT
Tel.: 03 213 86 50
Email: antwerpen.it@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Application development
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.