Terug naar zoekresultaten

1 van 3

Volgende

Freelance Journalist

Mediahuis | Antwerpen | Voltijds

Staat 6 dagen op Jobat.be

Het Nieuwsblad is de snelst groeiende krant van het land. Dagelijks bereiken we meer dan één miljoen lezers in Vlaanderen met onze krant, en nog eens meer dan 500.000 via onze site. Het Nieuwsblad heeft een duidelijke identiteit met drie pijlers: Nieuws, Regio en Sport.
Het Nieuwsblad is een dagblad dat streeft naar de hoogste norm; een kleurrijke krant vol nieuws en ontspanning voor iedereen. De Nieuwsblad medewerker is nieuwsgierig, humoristisch en levendig. Werken voor Het Nieuwsblad betekent werken in een creatieve en enthousiaste omgeving waar liefde voor nieuws centraal staat.
Sta je al te popelen om deze uitdaging aan te gaan? Aarzel niet en solliciteer voor 1 van onze jobs.

Freelance Journalist

Functieomschrijving

... een Freelance Journalist voor Het Nieuwsblad voor de regio Leuven-Hageland. En jij lijkt ons de uitgelezen kandidaat.

Profiel

is een volbloed nieuwsjager die thuis is in de regio Leuven-Hageland en het nieuws op een heldere manier kan verwoorden.

Aanbod

Het zijn vooral jouw rake pen en jouw neus voor originele invalshoeken die ons enorm aanspreken. Bovendien weet jij dat nieuws niet alleen voor de papieren krant wordt geschreven, maar ook voor digitale platformen. Je voelt perfect aan hoe je nieuws kan visualiseren en vertaalt dit probleemloos in foto- en videobijdragen.

Wat de job inhoudt, hoeven we je nauwelijks te vertellen. Je volgt samen met je nieuwsmanager de actualiteit in de regio en selecteert de beste onderwerpen. Je trekt eropuit om nieuws te zoeken en beschikt over een netwerk dat jou tipt en extra informatie verschaft. Dat netwerk continu uitbouwen is trouwens jouw stokpaardje.

Interesse?

is belangrijk, maar niet het enige dat telt. Ervaring is natuurlijk meegenomen, maar het écht willen maken als journalist, dát vinden wij het voornaamste. Je woont in of in de naaste omgeving van de regio. Eigenschappen die onontbeerlijk zijn: mobiel en flexibel zijn, zelfstandig je werk kunnen organiseren en feilloos presteren onder tijdsdruk.
Je bent bereid om als zelfstandige aan de slag te gaan, in hoofd- of bijberoep. Onregelmatige werkuren, weekendwerk: it’s part of the job. Hoeven we jou niet te vertellen.
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Mediahuis?

Volg dit bedrijf

Mediahuis is een van de toonaangevende mediagroepen in België en Nederland. Wij geven sterke nieuwsmerken uit, in print en digitaal: De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad en nrc.next. Daarnaast zijn er onze digitale classifieds-platformen: Jobat.be, Zimmo.be en Vroom.be.

 

Wij geven elke dag het beste van onszelf, voor de zowat 760.000 mensen die onze kranten kopen en voor onze 1,6 miljoen digitale nieuwsconsumenten. Wil je meestappen in dat grote nieuwsverhaal? Bekijk onze jobaanbiedingen of solliciteer spontaan.

Mediahuis

Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

“Het evolueert eigenlijk nog sneller dan ik dacht”

Het was Gert Ysebaert zelf die, nu zo'n jaar geleden, de Academie op gang schopte tijdens een open sessie samen met Peter Hinsen. De boodschap die hij toen bracht, was duidelijk:

Lees meer

Mediahuis: hét voorbeeld van succesvolle omgang met online video

Online video is bij Mediahuis in enkele jaren tijd een stevige business geworden. Zelfs tv-zenders zijn inmiddels afnemers. Manager Patrick Saliën legt tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag uit hoe dit grote nieuwsmediabedrijf de inzet en exploitatie van online video aanpakt.
Lees meer

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 33 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Journalistiek' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.