Terug naar zoekresultaten
Accent

FLOORMANAGER MOBIEL VLAAMS-BRABANT

Accent | Meerdere regio's | Voltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren

Wij bieden jou:

? Een erg dynamische en hippe bedrijfscultuur waar je de mogelijkheid krijgt om je te ontplooien & je vaktechnische kennis verder te ontwikkelen via de Academy een mix van online en klassikale trainingen waarbij je een opleidingstraject op maat van jouw job volgt.
? Een bedrijf met veel interne doorgroeimogelijkheden.
? Een aantrekkelijk verloningspakket met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques en korting op aankopen in de stores.

Daarnaast maak je kans op een vast contract na positieve uitzendperiode
Bij Accent treden we op als jobcoach en begeleiden we je doorheen je solliicitatieproces.

FLOORMANAGER MOBIEL VLAAMS-BRABANT

Functieomschrijving

Als FLOOR MANAGER zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je bent als topverkoper het voorbeeld voor je collega?s en de drijvende kracht van de klantenservice in je winkel. Je onthaalt adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant maak je van elk bezoek een unieke shopping experience voor de klant. Vakmanschap Verkopen is je passie. Je bent een topverkoper en je geeft graag je passie door aan je collega?s. Je leidt studenten en collega?s op in klantgerichtheid en klantenservice. Je bent daarenboven aangetrokken door alles wat met mode te maken heeft. Team Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega?s. Je helpt je collega sales advisors met hun werkpunten en je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer. Je bent een echte teamplayer. Winkelmanagement Je houdt ervan om steeds alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzetnps...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je volgt de cijfers mee op en implementeert acties van het management om de targets te behalen. Je bent mee verantwoordelijke voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel.

Profiel

Je bent iemand die matcht met de kerncompetenties van onze klant.
? Klantgericht: Je zet van nature de klant steeds centraal en streeft naar een optimale klantenbeleving.
? Doen: Je pakt graag uitdagingen en opportuniteiten meteen aan met een enthousiasme dat anderen inspireert.
? Kritisch zijn: Je stelt dingen altijd in vraag met een kritische en open blik. Je zoekt graag naar opportuniteiten en stelt nieuwe ideeën voor om ZEB en de klantenervaringen steeds te verbeteren.
? Continue ontwikkelen: Je kent je sterktes en zwaktes doordat je iemand bent die open staat voor feedback en hier ook iets mee doet. Je houdt ervan om jezelf te ontplooien op persoonlijk en vaktechnisch vlak en je helpt ook graag anderen om te groeien.

Verder match je met onze waarden doordat je iemand bent die getuigt van ondernemerschap enthousiasme teamspirit respect voor jezelf en voor anderen fierheid oprechtheid en positiviteit.
Je spreekt vlot Nederlands.
Je bent flexibel naar overuren (sporadisch) en bereid te werken in een variabel uurrooster.
Werken in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) is geen probleem voor jou

Aanbod

Onze klant is dé MULTI-BRAND FASHION STORE met 60 winkels in heel België én een must-visit e-shop.

Hier sta je als klant echt centraal en dat merk je aan alles: een unieke merkenmix van meer dan 70 merken professioneel advies met een lach en veel goesting een fijne shopping ervaring leuk ingerichte goed bereikbare winkels met ruime parkings een handige e-shop en dat allemaal uiteraard? voor zo een straf mogelijke prijs!

Interesse?

VG13/BUO
Luik,West-Vlaanderen,Vlaams-Brabant,Henegouwen,Luxemburg,Brussel,Antwerpen,Namen,Limburg,Oost-Vlaanderen,Waals-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Luik, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Henegouwen, Luxemburg, Brussel, Antwerpen, Namen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Waals-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.