Terug naar zoekresultaten

FLEET SALES MANAGER DAF

* Fleet Sales Manager
* Internationaal bedrijf
* Truck business

Via Hays Gent

Staat 13 dagen op Jobat.be

PACCAR Parts is verantwoordelijk voor de groei van de verkoop van reserveonderdelen via het dealernetwerk van DAF. Samen met Hays Sales Gent is de afdeling Paccar Parts Fleet Services momenteel op zoek naar een fleet sales manager om het team te vervoegen. Deze afdeling ontwikkelt en levert prime-parts serviceoplossingen aan wagenparken in Europa om zo de uptime van het voertuig te optimaliseren en qua rendement te verhogen.

FLEET SALES MANAGER DAF

Functieomschrijving

Als Fleet Sales Manager zal je verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en de uitbouw van de onderdelen activiteiten bij de aan jou toegewezen vloten in België. Dit is voornamelijk bestaand cliënteel waarbij de relatieopbouw zeer belangrijk is omdat zij als het ware jouw producten of services zullen verkopen richting de eindklant. Geregeld zullen er ook joint visits zijn met de dealer zelf naar de eindklant waarbij je ook technisch advies kan gaan geven. Bij dit klantensegment zal je ook instaan voor de onderhandelingen bij de jaarlijkse contracten en het maken van analyses van cijfers. Naast de contacten met de vloten zal je ook contacten hebben met de OE-accounts van compontenten waarbij je ook in zal staan voor ondersteuning van de verkoop. Dit om te kunnen evolueren naar een one-stop-shop leverancier. Om dit alles kwalitatief te kunnen opvolgen zal je een nauwe samenwerking hebben met de andere afdelingen binnen Paccar.

Profiel

Om in aanmerking te komen voor deze vacature van Fleet Sales Manager is het belangrijk dat je reeds een saleservaring opgedaan hebt binnen de sector van automotive. Heb je hierbij kennis opgedaan met het werken met dealers of OE accountsn dan vormt dit zeker een groot voordeel. Je kan langetermijnrelaties uitbouwen en bent in staat om snel het vertrouwen op te wekken, omdat je toch indirect mensen zal moeten aansturen. Je beschikt over een commerciële flair en kan je klanten en partners enthousiasmeren. Je bent communicatief, flexibel en gedreven. Verder ben je discreet en punctueel. Je beheerst perfect het Nederlands alsook het Frans en Engels.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch internationaal bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden. Je krijgt een functie met veel vrijheid en creativiteit en waarbij initiatief wordt geapprecieerd. Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen wordt aangeboden.

Interesse in deze uitdagende job als Fleet Sales Manager? Solliciteer nu online of contacteer Finley Arlequeeuw van Hays Gent Sales via 09/269.25.49.

Limburg,Antwerpen,Waals-Brabant,Luik,Brussel,West-Vlaanderen,Namen,Vlaams-Brabant,Henegouwen,Oost-Vlaanderen,Luxemburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 47 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Business development
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonië
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Business development' jobs in Limburg, Antwerpen, Waals-Brabant, Luik, Brussel, West-Vlaanderen, Namen, Vlaams-Brabant, Henegouwen, Oost-Vlaanderen, Luxemburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.