Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 13

Volgende

FLAGSHIP STOREMANAGER COSMETICS WAASLAND SHOPPINGCENTER

* Flagship Storemanager cosmetics
* Trendsettend en dynamisch bedrijf
* Waasland Shoppingcenter

Hays Antwerpen | Sint-Niklaas | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 2 dagen om te solliciteren

Voor een trendsetter in de wereld van cosmetics is Hays Retail op zoek naar een sterke Shopmanager voor de vernieuwde Flagship store in Waasland Shoppingcenter.


FLAGSHIP STOREMANAGER COSMETICS WAASLAND SHOPPINGCENTER

Functieomschrijving

Als Shopmanager ben je eindverantwoordelijk van een van de best draaiende winkels én Flagship store van het merk. Zowel voor de operationele en de financiële zaken ben je de eindverantwoordelijke. Je staat samen met je team in voor de verkoop en het adviseren van klanten, het stock- en het POS beheer. Je maakt planningen op van het personeel, je stelt acties op die bijdragen tot de omzet en motiveert je teamleden in het halen van de kpi's. Je zorgt ervoor dat ze goed zijn getraind, goed samenwerken en op elkaar zijn ingespeeld. De focus van jouw job ligt in het leiden, inspireren en coachen van het team om samen naar de beste resultaten te streven! Verder ben jij het gezicht van de winkel en zorg je voor een op-en-top klantenservice. Tenslotte rapporteer je aan de District Manager.


Profiel

Voor deze job zoeken we een sterke manager met ervaring in Retail en iemand die idealiter affiniteit heeft met cosmetica. Een diploma in schoonheidszorgen is een troef. Ervaring in peoplemanagement is een must. Je bent een communicatief en ondernemend persoon en je bent een sterk organisatietalent. Je weet hoe je mensen kan motiveren en coachen in hun persoonlijke ontwikkeling. Verder ben je een bron aan inspiratie voor het team. Klantvriendelijkheid is topprioriteit voor jou én voor elk probleem heb jij een oplossing klaar! Ten slotte werkt je enthousiasme aanstekelijk. Door je energieke manier van interageren, geef je iedereen een boost wat een rechtstreeks effect heeft op de cijfers.

Aanbod

Onze klant is een dynamische, innovatieve organisatie met een aantrekkelijk productgamma. Je krijgt een uitdagende job aangeboden waaraan een aantrekkelijk salaris wordt gekoppeld en doorgroeimogelijkheden op lange termijn reëel zijn.

Interesse in deze job als Shopmanager Cosmetica in de regio Waasland? Solliciteer dan snel online!

Interesse?

Hays Antwerpen
Silke Wagemakers
0032498176607
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Store management' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.