Terug naar zoekresultaten
Austin Bright

Fiscaal Adviseur vr internationale Accountancy groep - Kortrijk

Via Austin Bright

Staat 19 dagen op Jobat.be

Het kantoor heeft twee openstaande vacatures voor de functie van Fiscaal Adviseur: één voor in Kortrijk en één voor in Antwerpen.

Fiscaal Adviseur vr internationale Accountancy groep - Kortrijk

FISCAAL ADVISEUR - DE FUNCTIE

De functie die dit kantoor voor jou voor ogen heeft is een generalistische functie. Het is met andere woorden de bedoeling dat je àlle aspecten van de fiscaliteit kent en niet gespecialiseerd bent in één ervan.

 • Je vertrekt vanuit een vraagstuk dat je door de klant wordt opgelegd: dit kan zich situeren in het domein van de personenbelasting, vennootschapsbelasting of btw.
 • Het is dan de bedoeling dat je met het nodige opzoekingswerk een analyse kan uitwerken die uiteindelijk ook in een oplossing uitdraait voor de klant. Dit wordt dan uitgebreid besproken in een meeting met de klant.
 • Het is een zeer breed takenpakket door de verschillende domeinen waarmee je in aanraking komt: elke situatie is anders waardoor het een zeer uitdagende en gevarieerde functie is.

FISCAAL ADVISEUR - JE PROFIEL

 • Op academisch vlak heb je een masterdiploma in een financiële / economische richting behaald, bij voorkeur aangevuld met een extra opleiding in de fiscaliteit (dit is echter geen uitsluitende vereiste).
 • De theoretische kennis heb je door de jaren heen al kunnen aanvullen met praktijkkennis: je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgebouwd binnen een relevante functie en omgeving.
 • Je bent gepassioneerd door cijfers maar ook door het verhaal erachter. Dit kan je dan ook in duidelijk taalgebruik overbrengen naar de klant.

FISCAAL ADVISEUR - HET AANBOD

 • Salarispakket: Je kan je hier verwachten aan the full package op vlak van salaris: een bedrijfswagen + tankkaart, maaltijdcheques, gsm en abonnement, groeps- en hospitalisatieverzekering, ... Daarbovenop krijg je ook een loon oplopend tot 50.000 € bruto per jaar.
 • Opleidingen: In de fiscaliteit is het heel belangrijk om je kennis accuraat te houden, daarom wordt er door het kantoor geïnvesteerd in de beste opleidingen zowel intern als extern. Je hoeft dus niet bang te zijn hier op dat vlak iets tekort te komen.
 • Doorgroeimogelijkheden: Groei wordt hier alleen maar gestimuleerd en aangemoedigd. Heb je de nodige werklust en zet je je volledig in voor je vak? Dan zijn er verschillende wegen die jij kan inslaan.
 • Team / sfeer: Je komt terecht in een leuke groep collega's die je meteen met open armen ontvangen. Zij helpen je op elk vlak integreren zodat je je vanaf dag één thuis voelt. Dankzij de goede interne communicatie, de flexibele uren, de leuke afterworks, ... heerst er een vrij goede sfeer binnen deze werkomgeving.

Is dit de uitdaging die u zocht? Stuur dan zeker jouw CV en motivatiebrief door naar apply @ austinbright.com

Dunya & Ilse behandelen je kandidatuur in alle confidentialiteit.

Past het niet helemaal bij wat je zoekt? Neem dan zeker is een kijkje op onze website: www.austinbright.com

Keywords: Fiscalist / Fiscaal Adviseur / Jurist-Fiscalist / Jurist / Dossierbeheerder / Dossier Beheerder / Accountant / Boekhoudkantoor / Fiduciaire / Tax / Fiscality / Fiscaliteit / Boekhouder / Accountancy / Boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / Accountantskantoor / Kortrijk

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.