Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 9

Volgende
Anders Beton

Finane Manager

Anders Beton | Grobbendonk | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

Anders Beton met hoofdzetel in Meer, is de internationale merknaam van het familiebedrijf van der Velden, met productiesites in Grobbendonk en Meer. Als trendsetter in de markt van stalvloeren staan we al meer dan 50 jaar garant voor kwaliteitsproducten. Door innovatief en competentiegericht te ondernemen, zijn we als agrarisch betonfabrikant uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Met 60 medewerkers realiseren we een omzet van 20 miljoen euro. Dankzij ons unieke en hoogtechnologische machinepark, dat we in eigen beheer ontwikkelden, breiden we onze marktpositie in Europa volop verder uit.
We wensen ons team te versterken met een:

Finane Manager

Functieomschrijving

Als pragmatisch Finance Manager ben je verantwoordelijk voor de financiële en boekhoudkundige aspecten van de onderneming. Zo sta je o.a. in voor de controle van de algemene boekhouding in functie van de maandelijkse en jaarlijkse rapporteringen. Je stuurt 2 boekhoudkundig medewerkers aan en springt ook zelf bij waar nodig. Verder coördineer je de jaarlijkse budgetteringen en kostprijsbepalingen. Op basis van grondige analyses geef je verder vorm aan de financiële afdeling en faciliteer je beslissingen in het managementteam. Ook neem je het voortouw in diverse financiële en aanverwante projecten i.v.m. wagenpark, verzekeringen, aangiftes, enz.

Profiel

Je genoot een relevante masteropleiding (bv. TEW, handelsingenieur of handelswetenschappen) en kan terugblikken op enkele jaren relevante ervaring in financieel management, controlling, auditing, ... bij voorkeur in een internationale productie- en/of kmo-omgeving. Je beschikt over een uitstekend analytisch inzicht en staat garant voor heldere, zakelijke analyses. Je getuigt van een ondernemende attitude en een proactieve, hands-on aanpak. Excel heeft voor jou geen geheimen. Verder ben je communicatief, eerlijk en integer. Je spreekt uitstekend Engels en beschikt over basiskennis van Frans en Duits.

Aanbod

Je komt terecht in een groeiend familiebedrijf dat veel aandacht heeft voor zijn medewerkers en waar je talenten en initiatieven geapprecieerd worden. Je werkt in een boeiende sector bij een onderneming die internationaal opereert. Je hebt een verantwoordelijke rol die je zelf verder mee vormgeeft. We voorzien een aantrekkelijke verloning, inclusief extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en cv naar solliciteren@goelen.be t.a.v. Pieter Gaukema. Voor meer informatie kan je ons bereiken via 014 61 57 87. Discretie gegarandeerd.
Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 33 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Financieel management' jobs in Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.