Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 8

Volgende
Leleux Associated Brokers

Financiële Adviseur (m/v)

Leleux Associated Brokers | Kortrijk | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Leleux Associated Brokers is een beursvennootschap, gelegen in Brussel, en
wordt op haar beurt vertegenwoordigd door een netwerk van 30 agentschappen in gans België. Onze beursvennootschap kent een sterke, toenemende groei, waarbij de kaap van 300.000 klanten werd genomen voor een totale waarde van 13 miljard euro onder depot. Een honderdtal medewerkers sterk, richt de beursvennootschap duidelijk naar een andere aanpak van het principe “Private Banking” en creëert zo een niche binnen een zeer concurrentiële omgeving.

Financiële Adviseur (m/v)

Functieomschrijving

Als relatiebeheerder bent u het directe aanspreekpunt voor ons privé-cliënteel. U volgt de financiële markten op de voet en u adviseert, volledig onafhankelijk, het cliënteel omtrent de te volgen strategie. Om dit te verwezenlijken beschikt u over een ruime waaier aan mogelijkheden en aan financiële instrumenten. U stelt de juiste diagnoses ivm het patrimonium van de cliënt vast en biedt oplossingen voor vermogensplanning aan .

Profiel

Wij zoeken geschikte kandidaten voor ons netwerk van verschillende agentschappen en meer in het bijzonder voor onze agentschap van Kortijk U beschikt over een belangrijk relatienetwerk in uw omgeving. U hebt een goede kennis van de financiële markten en kan terugblikken op een ervaring van minstens 5 jaar in een gelijkaardige functie. U werkt op een correcte, snelle manier en u bent tevens stipt en georganiseerd. U bent dynamisch, enthousiast en werkt proactief. U werkt cliëntgericht en niet verkoop gericht. Uw voorkomen en reputatie in onberispelijk. U bent « een vertrouwenspersoon ».

Aanbod

Een contract van onbepaalde duur bij een financiële speler in volle groei. De kans op persoonlijke ontwikkeling en een competitief salaris, aangevuld met
extralegale voordelen (wagen, gsm….).

Interesse?

Wij ontvangen graag uw motivatiebrief en
cv tav Mevr. Boghmans – cbo@leleux.be
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 36 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Minstens 5 jaar ervaring

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Financieel advies, Fiscaliteit' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.