Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 23

Volgende

FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE

? Aantrekkelijk loon, optie firmawagen
? Ervaring in boekhouding van A-Z
? Parttime of 4/5de job

Via Hays Response Roeselare

Staat 14 dagen op Jobat.be

Voor een familiebedrijf in regio Zeebrugge, dat deel uitmaakt van een internationale groep, is Hays Response Finance op zoek naar een hoofdboekhouder.


FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE

Functieomschrijving

In deze job als hoofdboekhouder ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse boekhouding van het bedrijf. Je staat in voor het opstellen en het inboeken van de facturen, het goedkeuren van de betalingen, de btw-aangifte en andere verplichte aangiftes en publicaties, het opstellen van de jaarrekening en de maandelijkse rapporteringen. Daarnaast bied je ondersteuning en sturing aan het credit control team, sta je in voor de jaarlijkse budgetteringen, diverse controles en zorg je ervoor dat de implementatie van het nieuwe ERP-pakket vlot verloopt.


Profiel

Je bent bij voorkeur in het bezit van een bachelor of master in een economische richting en kan een aantal jaar relevante werkervaring voorleggen. Daarnaast heb je een goede kennis van het Nederlands en Frans. Je kan goed overweg met de courante MS Officetoepassingen; kennis van Accountview is een plus. Tot slot ben je analytisch ingesteld, een teamplayer en ga je zeer nauwkeurig te werk.


Aanbod

Je komt terecht in een gerenommeerd familiebedrijf, actief in de maritieme sector, waar openheid, flexibiliteit en collegialiteit vaste waarden zijn. Verder kan je rekenen op een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen. Een firmawagen is bespreekbaar. Onze klant biedt je de mogelijkheid om parttime of 4/5de te werken in een flexibel uurrooster dat zelf samengesteld mag worden.

Interesse in deze uitdagende job als CFO? Klik op "solliciteer nu" of bel Irine Decru van Hays Response Finance op het nummer 050/50 80 34.

Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Financieel management
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Brugge - Oostende
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Financieel management' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.