Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 10

Volgende
Wonen Regio Kortrijk CVBA

Financieel Manager

Financieel Manager

Wonen Regio Kortrijk CVBA | Kortrijk | Onbepaalde duur, Deeltijds of voltijds

Nog 4 dagen om te solliciteren

Wonen Regio Kortrijk is een sociale woonmaatschappij met een patrimonium van 2.500 huurwoningen in Kortrijk en met koopprojecten en sociale leningen voor de regio. Momenteel wordt heel actief ingezet op de opwaardering van het woningenbestand met een nadruk op duurzaamheid, energiezuinigheid en onderhoudsvriendelijkheid.

Financieel Manager

Functieomschrijving

Na een recente fusie met een verdubbeling van de activiteiten en van het personeel, kortom de doorstart van een nieuwe organisatie, zijn we op zoek naar een (m/v):

Financieel Manager

Jouw functie: 
Als verantwoordelijke van het team financiën geef je leiding aan twee medewerkers en garandeer je een vlotte en efficiënte dagelijkse werking. Je waakt over de accuraatheid van de boekhouding en het naleven van de bijhorende deadlines en kijkt hierbij actief uit naar mogelijkheden ter optimalisatie van de huidige processen. Als financiële rechterhand van de algemeen directeur en lid van het management team, sta je daarnaast in voor de financiële planning op zowel korte als lange termijn, beheers en verbeter je de kostenstructuur en zorg je voor een transparante financiële rapportering naar alle betrokkenen. 

Profiel

Je beschikt over een financieel masterdiploma (TEW, handelswetenschappen of handelsingenieur) of bent in het bezit van een bachelordiploma in een financiële richting en je kunt terugvallen op meerdere jaren relevante ervaring. Naast een sterk analytisch inzicht en conceptueel denkvermogen, heb je bij voorkeur ervaring met en een goede kennis van strategisch beleid en change management. Daarnaast geef je blijk van goede communicatieve vaardigheden, denk je out-of-the-box en weet je dankzij jouw sterke people management skills een team te motiveren en te coachen. Tot slot komen een resultaat- en oplossingsgerichte ingesteldheid alsook je kwaliteiten als teamplayer je in deze functie goed van pas. 
 

Aanbod

Naast een inhoudelijk zeer uitdagende functie, bieden we je een voltijds of deeltijds contract van onbepaalde duur, flexibele werktijden en een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en ecocheques. 

Interesse?
Bezorg dan jouw kandidatuur (bestaande uit je cv, motivatiebrief én een kopie van je diploma) bij onze selectiepartner Vandelanotte HR Solutions via hrs@vdl.be. Voor bijkomende info kan je tevens telefonisch contact opnemen met Andy Ide of Sarah Vandenbroucke via het nummer 056 42 81 32. 

Selectieprocedure: 
Na een eerste selectie op basis van cv en motivatiebrief, bestaat de procedure uit een tweetal selectiegesprekken en een assessment center in laatste fase.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Deeltijds of voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Financieel management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.