Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 9

Volgende
Gemeente Zwalm

Financieel Directeur

voltijdse statutaire functie van onbepaalde duur decretale graad

Gemeente Zwalm | Zwalm | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Zwalm, groene en glooiende gemeente tussen de Schelde en de eerste kuitenbijters van de Vlaamse Ardennen. Gekend om zijn pittoreske dorpskernen, de schilderachtige Zwalmbeek, wandel- en fi etsplezier. Maar ook gekenmerkt door een dynamische gemeentewerking, een steeds groeiende dienstverlening voor haar inwoners en bezoekers en een professioneel en klantvriendelijk team van medewerkers. Het gemeentebestuur van Zwalm is op zoek naar versterking voor haar personeelsteam en gaat over tot de aanwerving van (m/v):

 

Financieel Directeur

Functieomschrijving

Als financieel directeur sta je in voor de algemene leiding (de voorbereiding, de coördinatie, de organisatie, de opvolging en de evaluatie) van de financiële functie binnen de gemeente en het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn. Je ondersteunt beide besturen bij het realiseren van de vooropgestelde doelstellingen via een effectief, efficiënt en kostenbewust beheer. Je maakt deel uit van het managementteam en geeft leiding aan de medewerkers van de financiële dienst (gemeente/OCMW). Je hebt oog voor kwaliteit, bent klantgericht en kan goede samenwerkingen aangaan dankzij je sociale en communicatieve vaardigheden.
 

Profiel

Houder van een masterdiploma of daarmee gelijkgesteld.
 

Aanbod

  • Een boeiende job in een stabiele werkomgeving;
  • Een aantrekkelijk loon: verloning volgens de weddeschaal decretale graden (bruto geïndexeerd maandsalaris van min. € 5.265 en max. € 7.776) met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en vergoeding woon-werkverkeer (openbaar vervoer of fiets);
  • Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve van 2 jaar.

Interesse?
Solliciteren kan tot en met 25 februari 2019 door je motivatiebrief, je cv, een kopie van het gevraagde diploma en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan 3 maanden) te bezorgen via de website van CC Select: klik op de button Solliciteren.

Alle inlichtingen i.v.m. de diploma- en toelatingsvoorwaarden, de functieomschrijving en de selectieprocedure kan je ook terugvinden op de website.
Voor alle andere informatie kan je contact opnemen met CC Select via jobs@ccselect.be of 02 467 35 40.

 

Interesse?

 
 
Oudenaarde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Finance, Overheid' jobs in Oudenaarde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.