Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 31

Volgende
Agentschap Zorg en Gezondheid

Financieel Beleidsmedewerker

Agentschap Zorg en Gezondheid | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 5 dagen op Jobat.be

Het Agentschap Zorg en Gezondheid werkt elke dag aan de gezondheid en het welzijn van alle Vlamingen, van jong tot oud.

We zorgen voor een voldoende en kwaliteitsvol zorgaanbod in de thuiszorg, de ouderenzorg, de eerste lijn, de ziekenhuizen, de revalidatie, de geestelijke gezondheidszorg, en palliatieve zorg. We erkennen en financieren voorzieningen en individuele zorgverstrekkers. We stimuleren hun onderlinge samenwerking via netwerken en met slimme IT-oplossingen zoals Vitalink.

We helpen Vlamingen ook om gezond te leven. Samen met partners die we subsidiëren, geven we bijvoorbeeld advies over gezonde voeding en voldoende beweging, mentale weerbaarheid, drinkbaar water, giftige stoffen in of buitenshuis. We organiseren grootschalige preventieve onderzoeken naar kankers, we helpen mensen van hun verslaving af, enzovoorts. We redden levens door gevaarlijke en besmettelijke ziektes te bestrijden, met vaccinaties voor kinderen en volwassenen, maar ook door op het terrein in te grijpen bij lokale “epidemieën”.

En we helpen de mensen om hun zorg betaalbaar te houden. Voor de Vlaamse zorgverzekering die we organiseren, betaalt elke Vlaming een bijdrage, maar in ruil krijgen ze geld terug als ze veel zorgen nodig hebben. De komende jaren komen er nog andere uitkeringen bij en bouwen we een volwaardige Vlaamse sociale bescherming uit.

 

Financieel Beleidsmedewerker

Functieomschrijving

Als financieel analist sta je in voor de opmaak van financiële analyses. Je tekent de financiële processen uit en je schrijft procedures, dit zowel voor de klanten als voor intern gebruik binnen het agentschap Zorg en Gezondheid. Je zorgt daarnaast voor de budgettaire opvolging en rapportering. Je staat in voor de controle op de betalingsdossiers, de uitvoering en de opvolging ervan.

Hou je van conceptueel denken, schrikken complexe dossiers je niet af en werk je graag in teamverband? Beschik je over een sterk analytisch brein en heb je affiniteit met het werken met financiële gegevens? Dan is onderstaande vacature misschien iets voor jou!
 

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarde:

1) Je hebt een masterdiploma dat behoort tot het studiegebied Economische en Toegepaste economische wetenschappen of het studiegebied Handelswetenschappen en bedrijfskunde

Je kunt ook deelnemen aan de selectie als je binnenkort afstudeert en binnen de 5 maanden na de uiterste inschrijvingsdatum het gevraagde diploma behaalt. Je kunt de functie alleen opnemen als je op het moment van de indiensttreding je diploma effectief behaald hebt. 
 

Aanbod

  • Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruik maken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge).
Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid?
www.werkenvoorvlaanderen.be
 
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Financiële analyse, Overheid' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.