Terug naar zoekresultaten
Schrijnwerkerij Ronny Wens

Financieel & Administratief Manager

Schrijnwerkerij Ronny Wens | Retie | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren

Schrijnwerkerij Ronny Wens bvba in Retie, is een gezond en stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in ambachtelijk, massief binnen- en buitenschrijnwerk. Onze vakmensen vervaardigen in het modern uitgeruste atelier alles op maat en gespecialiseerde montageploegen zorgen voor de plaatsing. Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij borg voor een optimale kwaliteit en service. Mede hierdoor kent ons bedrijf een sterke groei en willen wij ons team van 45 medewerkers versterken met een:
 

Financieel & Administratief Manager

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het accurate en gezonde financiële beheer van ons bedrijf. De cost accounting, controlling en rapportering zijn bij jou in goede handen. Je zorgt voor duidelijke en bruikbare cijfers, analyses en adviezen die de strategie en het dagelijks beleid van het bedrijf ondersteunen. Je kan daarbij rekenen op ervaren medewerkers en externe partners.
Daarnaast zorg je ook voor goed gestructureerde administratieve processen voor offertes, verkoop, werkvoorbereiding, facturatie en andere. Je analyseert onze huidige administratieve werkwijzen en zoekt naar verbetering op vlak van werkorganisatie, efficiëntere processen en samenwerking. Dit leg je vast in een kwaliteitshandboek.
Om naast de huidige personeelsadministratie ook een professioneel personeelsbeleid te ontwikkelen, neem je, in samenwerking met de productiemanager, de nodige initiatieven.
Je kan rekenen op de ondersteuning van een team van een 11-tal medewerkers aan wie je, als geboren peoplemanager, motiverend leiding geeft. Je bent de rechterhand van de bedrijfsleiders met wie je nauw samenwerkt.

Profiel

We kijken uit naar iemand met relevante opleidingen en ervaring in vergelijkbare functies die zich als een vis in het water voelt in een familiale kmo met een ruim, flexibel en gevarieerd pakket verantwoordelijkheden. Een standvastig en betrouwbaar persoon met ambitie en een positieve drive. Je bent een sterk peoplemanager die kan onderhandelen en een kei is in het brengen van structuur en het optimaliseren van processen. Werken met software en IT-toepassingen spreekt je duidelijk aan.

Aanbod

Schrijnwerkerij Ronny Wens bouwde een positieve reputatie op en heeft alle vakkennis en technische mogelijkheden in huis. Je kan rekenen op een constructieve samenwerking en een salarispakket in verhouding tot je ervaring.

Interesse?

INTERESSE?
Stuur je motivatiebrief en cv naar Guy Goelen van Goelen & Gaukema HR Partners via solliciteren@goelen.be. Je kan rekenen op een discrete behandeling van je sollicitatie.
 
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Finance, Consultancy, Controlling, Fiscaliteit, Operations, Financieel management' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.