Terug naar zoekresultaten Vorige

16 van 32

Volgende

FINANCIAL CONTROLLER

* Gevarieerde functie met uitdaging en verantwoordelijkheden
* Veel zelfstandigheid en betrokkenheid
* key-rol binnen het bedrijf

Hays Antwerpen | Lier | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 8 dagen op Jobat.be

Onze klant in Hoboken, actief in de IT-sector, is op zoek naar een ondernemende en zelfstandige Financial Controller.
FINANCIAL CONTROLLER

Functieomschrijving


Als Financial Controller werk je zelfstandig over verschillende divisies heen en rapporteer je zowel aan de Business Units, als aan het hoofdkantoor, het managementteam en werk je nauw samen met de Chief Accountant en Credit Manager. Je hebt een erg divers takenpakket met zowel boekhoudkundige taken, als business controlling-taken, implementaties, controles en reporting. Zo ben je verantwoordelijk voor de maandelijkse analyses zoals de balance sheets, cash flow statements en de p&l. Je bekijkt wekelijks de winst-verlies rapporten en werkt nauw samen met de Credit Manager met het oog op de cash flow. Je bent ook verantwoordelijk voor de jaarlijkse budgetten, de strategische business plannen en voor de forecasting. Je bekijkt constant de forecast ten opzichte van het budget en houdt altijd het vijfjarenplan in gedachte. Je denkt hieromtrent mee strategisch na en kijkt verder dan louter de cijfers. Je draagt actief bij aan de successen van het bedrijf door slim en accuraat om te gaan met de forecast op korte en lange termijn. Je houdt tevens constant de procedures in de gaten met het oog op constante groei van het bedrijf. Je hebt een goede kennis van IFRS en ondersteunt hierdoor het boekhoudteam dat altijd met zijn technische vragen bij jou terecht kan. Voor het integreren van nieuwe bedrijven en voor alles wat de consolidatie betreft werk je samen met de Chief Accountant. Dit is een heel zelfstandige functie en je kantoor is vooral in Hoboken, maar er wordt wel van je verwacht dat je je occasioneel naar het hoofdkantoor wilt begeven voor de rapportages naar het managementteam toe. Het is in deze functie belangrijk bij te dragen aan beslissingen van het management. Je werkt dus niet enkel analytisch en operationeel, maar ook strategisch. Ze verwachten dat je zelf initiatief neemt, betrokkenheid toont, begaan bent en mee verder nadenkt. Je komt terecht in een zeer ambitieuze, snel groeiende omgeving en het is belangrijk dat je je hier constant aan kan aanpassen. Deze functie heeft als enige een grote interactie met de gehele groep, alsook de CEO.

Profiel

De ideale kandidaat heeft ten minste vijf jaar ervaring als Financial Controller en een master-diploma met focus op de boekhouding. Je boekhoudkundige kennis is zeer uitgebreid, alsook ben je sterk analytisch maar ook communicatief en vlot. Je vindt het leuk naar verschillende mensen te rapporteren en met verschillende managers samen te werken, maar toch zelfstandig het overzicht over het bedrijf te bewaren. Je hebt ervaring in het creëren van financial statements en aangiftes, alsook ken je de boekhoudkundige principes en procedures perfect. Je hebt een goede kennis van IFRS en reeds zelfstandig een jaarafsluit gedaan. Je bent flexibel, past je snel aan, kan goed om met snel veranderende situaties, bent stressbestendig, georganiseerd, gestructureerd en je hebt de mentaliteit van een ondernemer. Je bent zeer goed in het Engels en hebt een goede basis Frans. Moest je reeds een team hebben aangestuurd in het verleden of reeds ervaring hebben in de IT, hightech sector, is dit een enorme plus.

AanbodOnze klant biedt een gevarieerde job met veel uitdaging, veel verantwoordelijkheden en de kans als individu echt je stempel te drukken. Dit is een erg belangrijke functie voor het bedrijf en ook bieden ze je de kans nog veel te leren. Het salarispakket is zeer uitgebreid en ze kunnen een bruto-verloning bieden tot 6000 euro. Verder zit er een wagen bij met tankkaart, een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een netto onkosten vergoeding van ongeveer 200-250 euro afhankelijk van het vorige loon. Ze werken hier verder met flexibele werkuren waarbij je enkel aanwezig dient te zijn tussen half tien en half vier en je twee uur middagpauze kan nemen. Je kan ook 1 dag per week van thuis uit werken en je hebt 30 vakantiedagen. Belangrijk is te weten dat dit een bedrijf in transformatie is, met een familiale KMO-sfeer. Er wordt veel gedaan en georganiseerd voor de werknemers en de sfeer is gemoedelijk. De kantoren zijn erg mooi en het bedrijf schenkt ook veel aandacht aan opleidingen die je zelf kan kiezen.

Ben jij de ervaren en ondernemende Financial Controller die geschikt is voor deze job ? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Julie van Hays Accounting & Finance.

Interesse?

Hays Antwerpen
Julie Bulinckx
032420017
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 31 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Controlling' jobs in Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.