Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 21

Volgende

FINANCIAL CONTROLLER

* Het volledige controllinggegeven op zich nemen: je kan als individu hier echt je stempel drukken en iets betekenen
* Controle en ondersteuning van de boekhouding
* Rapportages en analyses, consolidaties en afsluitingen

Hays Antwerpen | Lier | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Voor onze klant in Niel, een internationaal productiebedrijf, zijn we door interne verschuivingen op zoek naar een nieuwe Financial Controller.

FINANCIAL CONTROLLER

Functieomschrijving

Als Financial Controller werk je nauw samen met de CFO, de Finance Manager en de GL Accountant. De boekhoudkundige taken zijn beperkt in deze job; je ondersteunt hier de GL Accountant meer, controleert de boekhouding van verschillende entiteiten alsook de opvolging van de jaarlijkse consolidatie en je zit samen met het auditteam dat maandelijks de boekhouding komt controleren. Je spitst je voornamelijk toe op de controlling, rapporteringen en analyses ten aanzien van het management. Ook de budgetten en forecasts neem je voor jouw rekening. Ook margeanalyses, verkoopcijfers, omzetten, cash statements en ad hoc analyses behoren tot jouw takenpakket.

Profiel


De job is veelzijdig, gevarieerd en uitdagend. Je kan als individu echt je stempel drukken en een meerwaarde betekenen voor het bedrijf. Dit is een nauwe samenwerking met de rest van het financeteam. Je kan dus zowel perfect zelfstandig werken als in team en je vindt sociaal contact heel belangrijk. Je bent daarom ook vlot, assertief, enthousiast, gemotiveerd en leergierig. Je wil groeien in het rapporteringsverhaal en het controllinggegeven volledig op jou nemen en vorm geven. De ideale Financial Controller heeft ten minste een bachelordiploma, kent de boekhouding van A tot Z en wil zich verder in de controlling verdiepen. Je hebt tussen de 3-5 jaar ervaring in audit of hoofdboekhouding en spreekt uitstekend Engels. Verder is kennis van SAP, IFRS en Belgian GAAP een plus! Je komt terecht in een open werkomgeving, waar iedereen aanspreekbaar is en de work-life balance perfect in evenwicht is. Je doet zelden overuren en werkt met glijdende uren.

Aanbod


Onze klant biedt een toffe job in een sociaal team, waarin je kan groeien wat Controlling betreft en zelf je stempel kan drukken als individu. Men biedt een salaris van 3200-3600 bruto, een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een jaarlijkse bonus. Verder werk je in een 40-urenweek, waardoor je 32 vakantiedagen opbouwt.

Ben jij de enthousiaste Financial Controller die we zoeken voor deze gevarieerde, groeiende job? Contacteer dan zeker Julie Bulinckx van Hays Finance & Accountancy!

Interesse?

Hays Antwerpen
Julie Bulinckx
032420017
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 45 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Controlling' jobs in Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.