Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 8

Volgende

FINANCIAL AUDITOR

* Gevarieerd takenpakket met veel ruimte voor initiatief, zelfstandigheid en belangrijke verantwoordelijkheden
* Flexibele functie met veel sociaal contact en dynamiek
* Interne audit binnen de retail

Hays Antwerpen | Mechelen | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren

Onze klant uit Mechelen, een internationale en alom bekende onderneming actief in de Retail, is wegens interne verschuivingen op zoek naar een nieuwe Financial Auditor.

FINANCIAL AUDITOR

Functieomschrijving

Als Financial Auditor kom je terecht in een team van drie en rapporteer je rechtstreeks aan het hoofdkantoor in Nederland, waar de volledige afdeling Finance zit. Je bent verantwoordelijk voor de interne audits van de ongeveer 250 winkels over heel België. Je hebt een heel zelfstandige functie met veel flexibiliteit en je kan constant van thuis uit werken. Je bepaalt ook zelf volledig je eigen agenda. Flexibel zijn naar mobiliteit toe is hier dus wel heel belangrijk. Je staat immers in voor de controles over alle processen die in de winkels uitgevoerd worden en je rapporteert en adviseert hierover. Je controleert de kas- en kluisgelden, de openstaande orders, voorraden en boekingen zoals kortingen en garanties. Je bespreekt de audituitkomsten met de bedrijfsleider en de manager in Nederland. Je schrijft tevens een rapport en doet diverse aanbevelingen.Profiel

De ideale Financial auditor kan zowel een junior- als een seniorprofiel zijn. Voor een junior wordt minstens een bachelordiploma verwacht en een eerste werkervaring in de audit of in een gelijkaardige rol. Voor een senior wordt minstens een bachelordiploma verwacht en reeds vijf jaar ervaring in de Retail in een gelijkaardige rol of bij de Big 4. Deze kandidaat zal dan ook de twee andere Financial Auditors aansturen. Voor beide profielen wordt een perfecte beheersing van het Nederlands en het Frans verwacht alsook een zeer gevorderde kennis van Excel. Vervolgens is het belangrijk assertief te zijn, sociaal vaardig en communicatief uit te blinken. Je komt graag met verschillende mensen in contact, maar je kan perfect zelfstandig werken en je eigen werk organiseren. Je neemt je verantwoordelijkheid, bent hands-on en werkt proactief. Je hebt veel drive en ambitie en een ware "can-do" attitude.

Aanbod

Onze klant biedt een uitdagende job met veel afwisseling, veel verantwoordelijkheden en dynamiek. Je plant zelf je werk en je agenda en je rapporteert rechtstreeks aan het hoofdkantoor en komt met verschillende mensen in contact. Je komt terecht in een informele bedrijfscultuur en de onderneming biedt een aantrekkelijk salaris, met wagen, laptop, gsm en zowel maaltijdcheques, een netto-onkostenvergoeding en een aantrekkelijk bonussysteem.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Contacteer dan snel Julie Bulinckx van Hays Antwerpen.

Interesse?

Hays Antwerpen
Julie Bulinckx
032420017
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Mechelen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Audit' jobs in Mechelen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.