Terug naar zoekresultaten

FINANCE OFFICER

* Ervaring in controlling en reporting
* Frans - Nederlands - Engels
* 4/5de met contract van onbepaalde duur

// | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 26 dagen op Jobat.be

Voor onze klant in Brussel zijn wij vanuit Hays Response Finance op zoek naar een kandidaat die klaar is voor een afwisselende en uitdagende job als Finance Officer.

Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie binnen het bedrijf waarbij je o.a. samenwerkt met de accountant en de financieel directeur die voornamelijk de complexe en fiscale zaken tot hun takenpakket kunnen rekenen. De accountant is verantwoordelijk voor alle inhoudelijke zaken zoals de jaarrekening, kwartaalafsluitingen, maandafsluitingen, btw-aangiftes en dergelijke. Jij ondersteunt en bent zelf verantwoordelijk voor alle andere financieel-administratief gerelateerde zaken. Samen zorgen jullie ervoor dat de financiële huishouding tiptop in orde is. Je hebt ook de mogelijkheid om op verschillende projecten te werken (ERP-facturatie en automatisering; budget, monitoring en consolidatierapportering).

FINANCE OFFICER

Functieomschrijving

De ideale kandidaat voor deze vacature beschikt over een aantal jaren ervaring in financiële taken, controlling en reporting. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Je hebt een bachelor- of masterdiploma. Je bent een Excelexpert en hebt een grote affiniteit met IT-systemen (Bob, Mercator). Je bent administratief sterk georganiseerd en punctueel. Tot slot ben je communicatief, een teamplayer en hou je van een informele werksfeer.

Profiel

In deze functie kom je terecht in een gepassioneerde en motiverende organisatie. Onze klant is een kleine structuur. De functie vereist teamwork, reactiecapaciteit, inzet en verantwoordelijkheidszin om onverwachte situaties tijdig te kunnen aanpakken. Precisie en administratieve nauwkeurigheid zijn onmisbaar. Dit bedrijf zet zijn werknemers centraal, aangezien zij de sleutel vormen tot succes. Er heerst een collegiale en aangename werksfeer. Hiernaast biedt onze klant je een vast contract met een aantrekkelijk salarispakket en de mogelijkheid om 4/5de te werken.

Aanbod

Ben je geïnteresseerd in deze job als finance officer (m/v) in Brussel? Reageer online of neem contact op met Christophe Debauche van Hays Response Finance via +32 (0)2 533 21 65.

Interesse?

Hays Response Zaventem
Christophe Debauche
025332165
Belgicastraat 3, Bus 5, 1930 Zaventem, Belgie
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.