Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 8

Finance Assistent

355861600

Via AGO Jobs & HR

Nog 4 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Finance Assistent

Functieomschrijving

Voor onze organisatie, een nieuwe groep die ontstond uit een fusie van tuincentra, met 16 winkels verspreid over Vlaanderen en Wallonië, zoeken wij, voor de centrale diensten in Lummen, een Boekhouder/Finance assistant. Je rapporteert aan de Chief Accountant en CFO en bent verantwoordelijk voor zowel de boekhouding als de leveranciersboekhouding van de verschillende vennootschappen: je scant, controleert en encodeert de goederenfacturen na reconciliatie met de leveringsbonnen. Je volgt de claims en creditnota's op en respecteert de deadlines zodat de onderhandelde leverancierskortingen verzekerd zijn. Bovendien verzeker je de voorbereiding van de betalingen van onze winkels, de leveranciersfacturen en diverse facturen. Je staat in voor de herfacturatie van handelsgoederen tussen onze winkelvennootschappen. Je doet de controle en dagelijkse opvolging van de kassa?s. Daarnaast verzeker je de algemene administratieve opvolging m.b.t. de operaties in de winkels.

Profiel

Je bent boekhouder in hart en nieren maar je wisselt deze taken graag af met administratieve taken.
Je hebt een uitstekende kennis Frans Nederlands en een goede kennis van SAP is een must, daarnaast heb je een goede kennis van Readsoft en MS office toepassingen, voornamelijk Excel. Je hebt een passie voor administratieve taken en hebt bovendien minimum 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent goed georganiseerd, werkt proactief en bent in staat om deadlines te halen. Je bent stressbestendig en een problem solver, je beschikt over een kritische geest en benadert dingen positief en constructief. Je bent betrokken bij je werk en stelt je flexibel op tegenover de seizoensgebondenheid van onze activiteiten

Aanbod

Heb je interesse in een job in een groene, expansieve omgeving waar ieder seizoen iets anders te beleven valt? Wij bieden je: Een voltijdse functie (38u/week) met een uitdagend en gevarieerd takenpakket en dit aan een marktconforme verloning.
Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie' jobs in Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.