Terug naar zoekresultaten
Accent

filiaalverantwoordelijke

Accent | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Nog 4 dagen om te solliciteren

Onze klant is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines gereedschappen units en catering- en event-equipment. Al bijna dertig jaar verhuren zij ook al het materiaal dat nodig is om van elk feest een succes te maken. Van designmeubilair decoratieartikelen en een tot in de puntjes verzorgde tafelaankleding tot en met buffetsystemen en professionele keukenapparatuur. Zij hebben een afdeling die mobiele keukens koelunits en keukenapparatuur aan hotels ziekenhuizen het leger of grote events levert.
Bovendien werken ze al meer dan 15 jaar samen met gerenommeerde bouwmarktketens in binnen- en buitenland. De bouwmarkten willen zich onderscheiden op service. Verhuur van machines en gereedschappen maakt daar een belangrijk deel van uit. Tegenwoordig hebben zij in 2250 bouwmarkten een verhuurpunt.
Machineverhuur is en blijft de core business van het bedrijf.

filiaalverantwoordelijke

Functieomschrijving

Dit kun je verwachten als Filiaalverantwoordelijke: je geeft leiding aan de medewerkers van het filiaal en motiveert het team. Je bouwt voortdurend aan je team om maximale prestaties uit je team te halen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor commerciële kwaliteits en budgetdoelstellingen. Ieder filiaal heeft een marktgebied voor dit gebied verzorg je acquisitie en een optimaal relatiebeheer. Indien van toepassing zorg je voor een correcte afhandeling van klachten. Tevens ben je verantwoordelijk voor de voorraadbeheersing en het realiseren van een optimale doorloopsnelheid van het filiaal. We verwachten van een filiaalleider ondernemerschap omdat je direct leiding geeft aan alle operationele activiteiten binnen het eigen filiaal. Jij regelt het!

Profiel

?Voor deze rol is het van belang dat je beschikt over minimaal 1 jaar relevante leidinggevende werkervaring binnen een commerciële omgeving bij voorkeur in de verhuurbranche.
?Jij bent degene die ervoor zorgt dat klanten en collega?s tevreden zijn. Je hebt een klantgerichte instelling waarbij je gebruik maakt van jouw sterke communicatieve vaardigheden;
?Je kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen.
?Je bent flexibel stressbestendig en hebt organisatievermogen;
?Jij kunt goed overweg met Word en Excel en je bent in het bezit van rijbewijs B indien je ook beschikt over E heeft dit de voorkeur.

Aanbod

Een job optie vast in een bedrijf waar er een dynamische werkomgeving heerst met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Zij zetten hun niet alleen in voor de tevredenheid van hun klanten maar ook voor de tevredenheid van hun medewerkers. Daar hoort een prima salaris bij inclusief maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering maar ook een zelfstandige functie waar ruimte is voor initiatief ondernemerschap en met ruime doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

VG13/BUO
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.