Terug naar zoekresultaten

FIELD SERVICE ENGINEER AUTOMATED INTRALOGISTIEKE INSTALLATIES - VAST

Via Manpower

Nog 4 dagen om te solliciteren


FIELD SERVICE ENGINEER GEAUTOMATISEERDE INTRALOGISTIEKE INSTALLATIES - PACKING, CONVEYING, PALLETIZING, SORTING - REGIO BENELUX - VASTE JOB.

Hallo, mijn naam is Dennis en heb reeds enkele jaren ervaring in het zoeken van jobs voor technisch talent. Als adviseur ga ik samen met jou op zoek naar je nieuwe uitdaging volgens jouw kennis, motivatie en behoeften. Van daaruit is het steeds mijn doelstelling om jou verschillende interessante job mogelijkheden aan te bieden, steeds onder meteen vast contract. Enkel op die manier bespaar je tijd en energie in deze moeilijke zoektocht, en kan enkel jij een overtuigde keuze maken voor de toekomst van je loopbaan!

Voor een internationale innovatieve machinebouwer met familiale sfeer heb ik momenteel een job open als Field Service Engineer op de regio Benelux.

FIELD SERVICE ENGINEER AUTOMATED INTRALOGISTIEKE INSTALLATIES - VAST

Functieomschrijving


Als field service engineer kan je bij je start rekenen op een degelijke opleidingsperiode, daarna sta je als service engineer in voor een kwalitatieve technische service bij de klanten ter plaatse, op geautomatiseerde intralogistieke installaties. Het is jouw doelstelling om de technische installaties er zo goed mogelijk te doen draaien en presteren. Je bent technisch allround of wil je verder technisch ontplooien gezien zowel elektriciteit, mechanica en plc automatisering aan bod komen in de job. Je zorgt voor installatie en startup van installaties en zorgt tevens voor zowel het preventief onderhoud en curatief onderhoud bij technische storingen. Daarnaast bekijk je steeds waar zowel technische als eventuele procesverbeteringen mogelijk zijn.

Profiel


Als field service engineer ben je uiteraard technisch geschoold. We verwachten niet dat je van bij de start alle technieken eigen bent. Met de motivatie om jezelf verder technische te ontplooien in mechanica, hydraulica, elektrotechniek, plc en automatisatie kan je al ver komen. Je kan in deze job goed verdienen gezien je naast dagwerk ook ingeschakeld kan worden voor nacht- en weekendwerk. Jouw flexibiliteit zal dus beloond worden met mooie premies!

Aanbod


Een onmiddellijk vast contract bij een internationale innovatieve machinebouwer. Een technische uitdagende en verantwoordelijke job waarin je je technisch verder kan ontplooien. Een moderne firma die je professionele ondersteuning biedt. Een volledig verloningspakket met extra's en firmawagen die je ook privé kan gebruiken.

Wens je meer info over deze vacature, of wens je vrijblijvend langs te komen om jouw zoektocht toe te lichten? Stuur even je cv op naar dennis.verstraete@manpower.be of bel me even op mijn gsm 0471/110004. Discretie verzekerd.
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.