Terug naar zoekresultaten
Accent

Facility Workplace Coödinator

Accent | West-Vlaanderen | Bepaalde duur, Voltijds

Nog 1 dag om te solliciteren

Facility Workplace Coördinator bij het Accent Support Center?

Je staat op (?) en tuft op je fiets in je auto of met de trein naar het exotische Roeselare. Je heerlijke Nespresso koffie zit op je te wachten.
Je komt terecht in het Facility team bestaande uit 10 uiterst dynamische collega?s. Je staat samen met hen in voor het dagelijkse beheer van onze meer dan 250 panden lees: inrichten herinrichten herstellen ? .

Facility Workplace Coödinator

Functieomschrijving

Hoe ziet een doordeweekse dag van onze Facility Workplace Coördinator er uit? Je Real Estate collega Sandy bezorgt je de getekende contracten voor onze panden en dan begint jouw taak: ? Je staat in voor het inrichten ? herinrichten ? leeghalen van onze panden ? Je stelt een strakke planning op en bewaakt met argusogen de te behalen deadlines ? Je coördineert de uit te voeren werken van A-Z samen met je collega Workplace Administrator ? Je werkt nauw samen met onze huisleveranciers lees: aannemers schilders ? en het interne logistieke en technische team ? Je zorgt ervoor dat alles correct en administratief gedocumenteerd wordt ? Je weet perfect je communicatieve skills te benutten van empathische boodschapper tot actiegerichte ondernemer ? Je bezoekt de panden over gans België en volgt de uit te voeren werken nauw op tot de volledige oplevering ? Je werkt conform onze standaarden en bewaakt de kwaliteit van de geleverde werken ? Je ontwikkelt en onderhoudt de commerciële en relationele banden met de verschillende stakeholders. Lees: onze kantoren verschillende back office afdelingen zoals IT huisleveranciers ? ? Je rapporteert aan de Facility Manager

Profiel

Wie ben jij?

Jij bent alvast in het bezit van alle Dvd?s van Roger en hebt een standaard abonnement op Dobbit magazine. Daarnaast;
? Heb je een bachelor redeneervermogen en ervaring (2j) in een gelijkaardige rol
? Kennis van property management verhuismanagement spatial management bouwmaterialen
? Vlot in Nederlands en Frans
? Goede kennis MS Office
? Service minded - DIM denken is je stokpaardje en multitasken is je middle name.
? Lange termijn visie ? met de nodige mentale flexibiliteit
? Administratieve duizendpoot
? Planning kent geen geheimen
? Professionele communicatie
? Leergierig ? lees je hebt een neus voor trends en Profacility.be staat als een van je favoriete webpagina?s aangevinkt.

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?

? Een dynamische werkomgeving: elke middag lunchen we samen met de collega?s in een gezellige lounge waar we nadien ook nog een partijtje pingpong kunnen spelen. Move over Google!
? Interne en externe opleidingen: wij zorgen ervoor dat jij nog sterker wordt in jouw expertisedomein.
? Niet minder dan 32 verlofdagen: begin al maar te dromen welke bestemmingen je straks kunt afvinken op je bucket list (wel enkel als je belooft om nadien ook terug te keren).
? Flexibele werkuren: bad hair days vormen dus nooit nog een probleem voor jou.
? Een motiverend salarispakket: jij kiest volledig zelf of je nu gaat voor een wagen een tankkaart een hospitalisatie- of groepsverzekering nóg meer vakantiedagen? Ons flex plan biedt jou de mogelijkheid om zelf je prioriteiten aan te geven.

Heb je zin om met ons op avontuur te gaan en onze Great Place to Work te vervoegen?

Interesse?

VG13/BUO
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Accent Sales Support Center Roeselare?

Volg dit bedrijf

Choose the job you love

Accent Jobs, opgericht in 1995, is een uitzend-selectiebedrijf met het grootste gespecialiseerde kantorennetwerk in België (230 kantoren, +1000 eigen medewerkers) dat dagelijks meer dan 15.000 mensen tewerkstelt. Accent maakt deel uit van House of HR, een groep bestaande uit maar liefst 14 gespecialiseerde bedrijven actief binnen Human Resources. Al 24 jaar onderscheidt Accent zich door de professionele aanpak en in het aanbieden van jobs met optie op een vast contract. Accent heeft een jonge dynamische bedrijfscultuur die gecombineerd wordt met een no-nonsens attitude en een enthousiaste mindset. Het bedrijf is reeds 17 jaar op rij een Great Place to Work. Tijdens de zoektocht naar een job kan je rekenen op de deskundigheid van onze gespecialiseerde afdelingen zoals bijvoorbeeld Construct, Retail, Logistics, Finance, Foreign etc. Zo kan je steeds bij ons terecht voor een persoonlijke begeleiding en een job op maat!

www.accentjobs.be

Accent Sales Support Center Roeselare

BEVERSESTEENWEG 576 , 8800 ROESELARE

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Frans, Nederlands

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Andere ambachten' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.