Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 8

Volgende

FACILITY/SITE MANAGER

* Hard (+ soft) facilities
* NL + FR
* Diegem

Multinational - hoogtechnologisch productiebedrijf | Vilvoorde - Zaventem | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 3 dagen op Jobat.be

Onze klant, gelegen in Diegem, is een multinational die actief is in engineering en productie van hoogtechnologische goederen. In België werken meer dan 1.100 werknemers over verschillende vestigingen. Er is ook een productie-eenheid in het buitenland. Het bedrijf maakt deel uit van een Franse groep. Voor deze klant zijn wij op zoek naar een ervaren Facility Manager.

FACILITY/SITE MANAGER

Functieomschrijving

Als facility manager ben je de verantwoordelijke voor alles wat met de gebouwen en hard facilities te maken heeft op de site van Brussel. Hier zijn een 750-tal mensen tewerkgesteld. Jij bent hun aanspreekpunt inzake facilities. Je coördineert het onderhoud van technische installaties met de externe partners en je bekijkt waar er noden zijn voor renovatie en optimalisatie. Je ziet er steeds op toe dat alles optimaal beheerd wordt zonder de strenge health & safety-standaarden uit het oog te verliezen. Daarenboven beheer je ook de soft facility contracten naar cleaning, security & receptie toe.

Profiel

Voor deze vacature zijn we op zoek naar iemand met minimum een 7-tal jaar ervaring binnen hard facilities. Bij voorkeur heb je een technische achtergrond (industrieel ingenieur, technische bachelor, ..). Je hebt een zeer goede kennis van zowel het Nederlands als Frans. Idealiter heb je reeds een multi-site of industriële omgeving beheerd. Je hebt een assertieve communicatiestijl, maar bereikt steeds je doelen op een respectvolle manier ten opzichte van alle partijen.

Aanbod

Onze klant biedt een uitdagende job in een internationale omgeving aan. Je komt terecht in een groeiend bedrijf dat je de mogelijkheid biedt om mee te groeien. Je krijgt een salaris en extralegale voordelen aangepast aan het niveau van jouw functie.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer online of contacteer Maxime Janssens van Hays Construction & Property Zaventem via 02/709.84.20.

Interesse?

Hays Zaventem
Maxime Janssens
0470994288
Belgicastraat 3, Bus 5, 1930 Zaventem, Belgie
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 36 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Werfleider, ploegbaas, meestergast
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Vilvoorde - Zaventem
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Werfleider, ploegbaas, meestergast' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.