Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 26

Volgende

FACILITY MANAGER

Bachelor of master Elektromechanica / Bouw- Ervaren profiel met potentieel en leiderschapskwaliteiten- Verantwoordelijk voor technisch en bouwkundig gebeuren

Hays Kortrijk | Kortrijk | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 11 dagen op Jobat.be

Voor een ambitieuze kmo regio Kortrijk is Hays Engineering op zoek naar een facility coordinator die mee de groei van het bedrijf in goede banen leidt.
 

FACILITY MANAGER

Functieomschrijving

In deze job ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark en het rollend materieel op de site. Je coördineert uitbreidings-, onderhouds- en herstellingswerken aan de gebouwen en omliggende terreinen. Je stuurt de schoonmaakploeg aan en stelt hierbij de planning op. Verder beheer je de aankoop van niet-productiegebonden materialen waarbij je ook instaat voor de controle van de leveringen en facturatie. In overleg met productie koop je kritische wisselstukken aan voor het machinepark bij storingen of defecten. Ten slotte fungeer je als intern preventieadviseur en sta je in voor de naleving van het veiligheids- en welzijnsbeleid in samenwerking met een externe. In deze functie stuur je 5-10 werknemers aan en rapporteer je rechtstreeks aan de operations manager.

Profiel

Hays Engineering is voor deze klant op zoek naar een bachelor of master Elektromechanica/Bouw of iemand gelijkwaardig door ervaring. Belangrijk is dat je reeds over voldoende ervaring (minimum 5 jaar) beschikt in facility management en/of technisch onderhoud. Naast het Nederlands kan je jezelf ook goed uitdrukken in het Engels en Frans en ben je vertrouwd met MS Office. Dankzij jouw planmatige/praktische aanpak haal je resultaten en fungeer je als een echte problem solver. Je bent een people coach met leiderskwaliteiten die zijn/haar medewerkers begeleidt en motiveert.

Aanbod

Je komt terecht in een groeiend familiaal en innovatief bedrijf met gemotiveerde en enthousiaste medewerkers en een open bedrijfscultuur. Je krijgt de kans een gevarieerde job uit te oefenen, waarbij je veel verantwoordelijkheid kan opnemen. Daarnaast wordt een grondige interne opleiding voorzien en kan je rekenen op een competitief salarispakket met extralegale voordelen die aansluiten bij jouw profiel en ervaring.

Zie jij deze uitdaging binnen facility zitten? Ben jij een gemotiveerd en ervaren persoon waar een bedrijf op kan bouwen? Stuur je cv naar Louise Vanthuyne van Hays Engineering of neem contact op via 056 25 80 50 of 0498 17 67 10.

Interesse?

Hays Kortrijk
Louise Vanthuyne
056 25 80 50
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 28 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Facility manager, Maintenance manager' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.