Terug naar zoekresultaten Vorige

24 van 46

Volgende

FACILITY MANAGER

? Facility coördinator/ manager
? Master Bouwkunde/ Industrieel Ingenieur Bouwkunde
? Onderhoud/ herstellingen/ verbouwprojecten

Hays Kortrijk | Oostende | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 11 dagen op Jobat.be

Onze klant is een nieuwbouw ziekenhuis die ter uitbreiding van het technisch team op zoek gaat naar iemand die verantwoordelijk wordt over alle onderhoudswerken, herstellingen en nieuwe werkzaamheden.

FACILITY MANAGER

Functieomschrijving

Als projectleider facility word je verantwoordelijk over alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen het ziekenhuis. Je staat in voor de verdere optimalisatie van de onderhoudsplanning alsook de praktische uitvoering en opvolging ervan. Je onderhandelt onderhoudscontracten en bent de contactpersoon voor aannemers. Tevens kan je rekenen op een team van bekwame vakmensen intern. Je volgt zowel kleine als grote bouwwerken op van A tot Z: behoefteanalyse, bestekopmaak, contact met leveranciers en aannemers, opmaak planning, budgetopvolging, supervisie van de uitvoering ter plaatse. Op basis van je eigen observaties en analyses, reik je zelf optimalisaties aan. Tot slot houd je de nodige administratie en documentatie bij voor as-built, keuringen, veiligheid. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.Profiel

Voor deze vacature zoeken we vanuit HAYS Construction een Industrieel Ingenieur Bouwkunde met min. 5 jaar ervaring in een projectleidersfunctie gericht op afwerking en renovatiewerken of als facility manager. Je kan vlot werken in Excel en Autocad. Je bent hands-on ingesteld en bent dus daardoor misschien wel meer op de werkvloer te vinden dan aan je bureau. Verder ben je communicatief sterk en commercieel ingesteld maar weet je ook alle betrokken mensen te motiveren voor hetzelfde doel.

Aanbod

Je komt terecht in een nieuwbouwziekenhuis voorzien van de nieuwste technieken. Zelfstandigheid en initiatief nemen worden er zeker gestimuleerd. Men biedt je een contract van onbepaalde duur in een 38u-werkregime waar zelden van afgeweken wordt. Ook zijn er diverse extra-legale voordelen voorzien.

Wil je verdere inlichtingen over deze vacature als Projectleider facility? Neem dan contact op met Lies Hooghe van Hays Construction Kortrijk op het nummer 0498/ 17 66 91 of solliciteer online.

Interesse?

Hays Kortrijk
Lies Hooghe
0498 17 66 91
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 28 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.