Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 27

Volgende

FACILITY MANAGER

? Minimum bachelor of master in een technische richting
? Kennis van gebouwentechnieken
? Organisatorisch sterk en goede people manager

Hays Kortrijk | Kortrijk | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Voor een gekende organisatie regio Kortrijk is Hays Engineering op zoek naar een facility manager die instaat voor het operationeel onderhoud van de nieuwe infrastructuur en technieken, alsook het aansturen van 20 medewerkers.

FACILITY MANAGER

Functieomschrijving

In deze job als facility manager sta je in voor het organiseren en opvolgen van het preventief en curatief onderhoud van de technische installaties zodat de organisatie kan rekenen op een betrouwbare en goed uitgebouwde infrastructuur. Je zal instaan voor zowel kleinere werken als grotere projecten op vlak van technieken, alsook het negotiëren van onderhoudscontracten. Je brengt structuur en systematiek in het onderhoudsplan op basis van cijfermateriaal en rekening houdend met het toegewezen budget. Ook tuinonderhoud en verfraaiingswerken behoren tot jouw takenpakket. Je stuurt 20 medewerkers aan.Profiel

Voor deze job als facility manager kijkt Hays Engineering uit naar minimum een Bachelor of Master in een technische richting met een relevante technische werkervaring. Je communiceert vlot met verschillende afdelingen en je kan je medewerkers goed motiveren en aansturen. Ten slotte hou je het hoofd koel indien nodig en draag je veiligheid hoog in het vaandel.

Aanbod

Je komt terecht in een innovatieve organisatie met een nieuwe infrastructuur en geavanceerde technieken. Er heerst een open cultuur en dialoog staat centraal. Je ontvangt een aantrekkelijk loon met 37 dagen verlof en andere extralegale voordelen.

Interesse in deze job als Facility Manager? Stuur je CV naar Louise Vanthuyne van Hays Engineering of neem contact op via 056 25 80 50 of 0498 17 67 10.

Interesse?

Hays Kortrijk
Louise Vanthuyne
056 25 80 50
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.