Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 6

Volgende

Facility Engineer

380125360

Via AGO Jobs & HR

Staat 7 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Facility Engineer

Functieomschrijving

Voor een firma regio Linkeroever zijn we op zoek naar een Facility Engineer. Als Facility Engineer analyseer je alle noden op vlak van facility beheer en communiceert die aan de afdelingsmedewerkers die instaan voor het dagelijks beheer. Je implementeert en optimaliseert preventieve onderhoudssystemen. Daarnaast monitor en registreer je ook de nutsverbruiken. Verder sta je in voor de securitysystemen. Je ziet er ook op toe dat de technische installaties werken. Je volgt bovendien ook de kosten, stelt kostenramingen op en bereidt investeringsaanvragen voor. tot slot zorg je voor rapportage aan de Facility & Maintenance manager.

Profiel

Je beschikt over een diploma industrieel ingenieur of gelijks waardig door ervaring (schoolverlaters komen ook in aanmerking voor deze functie). Je hebt een bijzondere interesse in veiligheid, milieu en kwaliteitssystemen. Verder kan je nauwkeurig werken en budgetten beheren. Tot slot houdt je van afwisseling en werk je graag in facility beheer.

Aanbod

Bij onze klant kom je in een familiebedrijf dat zich heeft weten positioneren als markleider in opslag, transport, en logistiek.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Facility manager
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Facility manager' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.