Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 49

Volgende

FACILITY AND UTILITIES ENGINEER

? Bachelor elektromechanica of energietechnologie
? Grondige opleiding en doorgroeimogelijkheden
? Probleemoplossend en analytisch

Via Hays Kortrijk

Staat 13 dagen op Jobat.be

Voor een internationaal en groeiend productiebedrijf regio Roeselare is Hays Engineering op zoek naar een Facility & Utilities Engineer die instaat voor de optimalisatie van alle utilities.

FACILITY AND UTILITIES ENGINEER

Functieomschrijving

In deze job als facility & utilities engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de verschillende utilities: koeling, watervoorziening en -zuivering, elektriciteit, perslucht, stoomketels e.d. Je maakt een analyse van vaak voorkomende problemen of je bekijkt installaties met groot verbruik en je stelt energiebesparende acties voor. Je zal instaan voor het ontwerp van jouw oplossingen, de testfase en je volgt de oplevering op. Voor de effectieve uitvoering kan je rekenen op de techniekers. Je houdt hierbij steeds de veiligheidsprocedures in het achterhoofd. Ten slotte zorg jij ervoor dat onderhoudsschema's, procedures en instructies up-to-date blijven. Je werkt heel nauw samen met de maintenance manager en projectingenieur.Profiel

Voor deze vacature van facility & utilities engineer kijkt Hays Engineering uit naar een bachelor elektromechanica of energietechnologie of iemand gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke technische interesse en je wil bezig zijn met energie. Verder kan je problemen analyseren en communiceer je vlot met andere collega's.

Aanbod

Je komt terecht in een ambitieus bedrijf in volle expansie met een open bedrijfscultuur. Er heerst een leuke sfeer waar veel zaken bespreekbaar zijn. Onze klant biedt jou een uitdagende werkomgeving met veel leerkansen en een gevarieerde job op projectbasis. In ruil voor jouw inzet ontvang je een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse in deze job als facility & utilities engineer? Upload je cv online of contacteer Louise Vanthuyne van Hays Engineering via 056 25 80 50 of 0498 17 67 10.

Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Mechanica / Werktuigkunde
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Roeselare - Tielt
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Mechanica / Werktuigkunde' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.