Terug naar zoekresultaten

Facilities Engineer

Bij Smals | Brussel | Voltijds

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Facilities Engineer

Functieomschrijving

Als ingenieur in de dienst Facilities denk je in de eerste plaats mee over de keuze en uitwerking van technieken voor een optimaal beheer van de verschillende gebouwen. Je maakt offerteaanvragen en lastenboeken op. Je kiest de best verantwoorde technische optie (prijs/kwaliteit) op basis van de bekomen informatie, je onderneemt doelgerichte acties om deze uit te voeren en je geeft input aan de medewerkers van het team.
Je verzorgt de administratieve en contractuele opvolging van de projecten en volgt het budget op.
Je werkt nauw samen met leveranciers, overheden, interne en externe klanten en techniekers van de dienst.
Je staat mee in voor het onderhoud van de technische installaties van alle gebouwen en datacenters van Smals.
Op de werf ben je actief en aarzel je niet om de handen uit de mouwen te steken indien nodig om de techniekers te helpen. Je volgt de implementatie en uitvoering van de werken nauwgezet op, ziet erop toe dat de veiligheid wordt nageleefd en voert tevens kwaliteitscontroles uit.

Profiel

Je genoot een masteropleiding in een technische richting (elektromechanica, elektriciteit of HVAC).
Je hebt een goede eerste werkervaring achter de rug in één of meerdere van volgende domeinen: elektriciteit, HVAC of datacentertechnieken.
Je bent vertrouwd met reglementen inzake elektrische installaties (AREI, ARAB), bekabeling, koelsystemen en veiligheid.
Idealiter ben je in het bezit van een attest BA4-BA5 en/of VCA, indien dit niet het geval is kunnen we een bijkomende opleiding voorzien.
Je kan zowel autonoom werken als in een team en beschikt over goede communicatievaardigheden. Het uitwisselen van informatie en kennis is cruciaal.
Je hebt een uitgesproken verantwoordelijkheidszin en bent klant- en oplossingsgericht.
Je bent stressbestendig maar ook flexibel en accuraat.
Je bent bereid je bij te scholen en interne en externe opleidingen te volgen.
Je hebt kennis van Microsoft Office. Kennis van Autocad is een plus.
Tot slot druk je je vlot uit in het Frans en heb je een basiskennis Engels.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Facility manager, Elektronica' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.