Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 11

Volgende
Finance

Expert Process Development Life insurance

Finance | Brussel | Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

De AXA Group is wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer. We beschermen en adviseren onze klanten bij elke stap in hun leven, door hen producten en diensten te bieden die tegemoetkomen aan hun behoeften op het vlak van verzekering, persoonlijke bescherming, sparen en vermogensbeheer. AXA is het meest toonaangevende verzekeringsmerk wereldwijd met meer dan 100 miljoen klanten. We transformeren van uitbetaler naar partner voor onze klant, met een sterke focus op risicopreventie.
Onze missie? Empower people to live a better life.
Onze waarden? Customer First, Courage, Integrity en One AXA.
Natuurlijk wist je al dat AXA in België marktleider in de verzekeringssector is met een sterke aanwezigheid in de financiële dienstverlening. Wist je ook dat in België bijna 3 miljoen klanten op alle cruciale momenten in hun leven op ons vertrouwen? Wat er ook gebeurt, wij staan voor hen klaar, nu én morgen!

Expert Process Development Life insurance – Corporate
Je maakt deel uit van het team “Competence Development” in het departement Operations Life Corporate.

Expert Process Development Life insurance

Functieomschrijving

Je job in detail
Procesveranderingen en -verbeteringen voorstellen en uitvoeren op de bestaande processen om deze eenvormig te maken, efficiënter te laten verlopen en/of aan te passen aan de wettelijke verplichtingen. Dit om zo tegemoet te komen aan de verwachtingen van onze interne en externe klanten, makelaars en/of financiële en wettelijke autoriteiten.
In het kader van deze procesverbeteringen/procesveranderingen, de meertalige instructienota's opstellen of aanpassen.
In het kader van deze procesverbeteringen/ procesveranderingen ondersteuning geven aan de operationele teams. Dit door het opmaken en geven van interne opleidingen en communicaties, het verspreiden van de instructienota's zodat de verbeteringen en veranderingen concreet en duidelijk zijn in hun dagelijkse activiteiten.
In het kader van de opstart van grote projecten, deelnemen aan de operationalisering om de uitvoering van deze projecten te realiseren in de operationele teams.
Deelnemen aan het coördineren en/of uitvoeren van opgestelde controleplannen, indien nodig wijzigingen en/of herwerkingen van de controleplannen voorstellen of uitvoeren. Dit om toe te zien op de optimale en juiste controle van de activiteiten van de BU Life.
Het management ondersteunen bij het nemen van beslissingen met het oog op het bereiken van het vooropgestelde kwaliteitsniveau.

Profiel

Je profiel in detail

Wij zoeken:
Iemand die de producten en business van Life Corporate kent (kennis van de gebruikte toepassingen binnen het departement is een troef);
Iemand die snel informatie oppikt;
Iemand die op een autonome manier verkregen informatie kan omzetten in concrete acties om de vooropgestelde doelstellingen te bereiken;
Iemand die op een vlotte manier een dynamische opleiding kan opmaken, gecombineerd met de opmaak van praktische instructienota's en deze dan duidelijk kan uitleggen aan verschillende doelgroepen;
Iemand die altijd een luisterend oor biedt of hij/zij nu contact heeft met een nieuwe medewerker of een collega met ervaring;
Iemand die organisatorisch sterk is;
Iemand met oog voor detail die snel problemen opmerkt bij bestaande en nieuwe processen ‘life 'en die graag wil meewerken om deze processen te verbeteren;
Iemand die ‘out of the box' kan denken;
Iemand die zowel mondeling als schriftelijk sterk is in Frans en Nederlands;
Iemand met een masterdiploma en/of reeds een mooie ervaring van enkele jaren;

Aanbod

Een boeiende job met een focus op jouw talenten en op…
1. Ons inclusief en divers beleid : Kijk wat we bedoelen met ‘I can be me'.
https://www.youtube.com/watch?v=s8LEFZsQe5U

2. Doorgroei en begeleiding: een welkomdag, ‘Learning on the Job' en een ruim aanbod opleidingen,
focus op interne mobiliteit, innoverende en digitale transformatie-projecten.

3. Onze ‘New Way of Working': zelfsturend werken, allerlei collega's ontmoeten op je flexibele
werkplek, gedeeltelijk thuis werken én zelf je dag organiseren.

4. Jouw welzijn, gericht op preventie: via ontelbare sportmogelijkheden, ons ergonomisch kantoormeubilair, focus op gezonde, lekkere en gevarieerde lunches, check ups, inentingen, psycho-sociale begeleiding.

5. Een salarispakket dat uitblinkt in de markt: Naast je bruto salaris kies je, naargelang jouw behoeften, uit de aantrekkelijke voordelen in ons cafetariaplan en geniet je van de volledige terugbetaling woon-werktraject, interessante kortingen op al onze bank- en verzekeringsproducten. En natuurlijk krijg je bij AXA een competitief en ruim verzekeringspakket!

Interesse ? Solliciteer nu: https://mgs.catsone.nl/careers/index.php?m=portal&a=details&jobOrderID=450247

Interesse?

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.