Terug naar zoekresultaten
ASAP TalentXperts Antwerpen

Expert motion control / mechanics

ASAP TalentXperts Antwerpen | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

ASAP is uitgegroeid tot een toonaangevende HR Group met 80 vestigingen in België.
Werving en selectie, loonadministratie, outplacement, sociaaljuridisch advies, dienstencheques, integratie van HR-software ... ASAP is al jarenlang zoveel meer dan alleen uitzendwerk.

ASAP  focust zich op talent, de uitbouw van langetermijnrelaties en de continue groei van hun HR-kennis. Met enthousiasme, natuurlijk. Of waar dacht u dat de slogan ‘Enjoy your Job’ vandaan kwam?

Expert motion control / mechanics

Functieomschrijving

Dankzij jouw technische expertise, help jij machinebouwers met DE oplossing voor zeer diverse projecten. Heb jij de technische oplossing voor machines in de voeding (kaasproductie, wafels snijden, eieren handlen, ….)? Maar kan ook helpen om de stoelen in The Voice optimaal te laten roteren? Een roterende skipiste of bewegende takkenzaag aan een tractor? Jij hebt de oplossing! Als verdeler van diverse componenten, levert ATB de componenten én bijbehorende service om de juiste componenten te gebruiken op de correcte manier.

 

Profiel

Jouw sociale, communicatieve en charismatische persoonlijkheid gaat hand in hand met jouw technisch inzicht en expertise.  Helemaal thuis in mechatronica, mechanica, elektriciteit, besturingstechniek? En heb je al 3 – 5 jaar ervaring binnen sales of een klantgerichte functie? Dan ben jij de man of vrouw die we zoeken!
Jouw technische expertise en inzicht in vrij complexe materie is jouw troef bij uitstek, maar je bezit ook het geduld én doorzettingsvermogen om dossiers met langere doorlooptijd succesvol af te ronden.  Gezien de regio is zowel een goede kennis van Frans als van Nederlands onontbeerlijk!
 

Aanbod

Het uitbouwen van jouw regio en jouw segment staat centraal! Ofwel bezoek je van thuis uit klanten ofwel werk je vanuit Sint Pieters Leeuw (na opleidingsperiode gemiddeld 1 dag per week).  Deze job biedt jou 2 vliegen in 1 klap: je werkt binnen een grote, financieel gezonde groep die stabiliteit geeft, maar anderzijds werk je binnen een zeer unieke dynamische bedrijfscultuur met korte rapportagelijnen, zelfsturende teams en veel zelfstandigheid.
Welke voordelen biedt deze job jou? Hier gaan we! Naast een degelijk vast loon, wordt er een hospitalisatie- en groepsverzekering voorzien, een laptop, smartphone, wagen en tankaart. Maar wellicht nog belangrijker voor jou is de unieke bedrijfscultuur waarvan je deel kan uitmaken, getypeerd door een directe communicatie, korte rapportagelijnen, een hands on en vaak avontuurlijke aanpak, ruimte om mee te denken, betrokkenheid, teamgevoel, …
 
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij ASAP TalentXperts Antwerpen

Alle jobs Technisch consultancy

Populaire jobs in Technisch consultancy:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch consultancy' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.