Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 20

Volgende
De Vlaamse Waterweg nv

expert ICT

statutair - B12 - Hasselt of Willebroek

Bij De Vlaamse Waterweg nv

Staat 12 dagen op Jobat.be

De Vlaamse Waterweg nv beheert en exploiteert de waterwegen als een krachtig netwerk dat bijdraagt aan de economie, de welvaart en de leefbaarheid van Vlaanderen. De Vlaamse Waterweg nv versterkt het vervoer via de binnenvaart, zorgt voor waterbeheersing en vergroot de aantrekkelijkheid van de waterwegen voor recreatie, toerisme en natuurbeleving. Vanuit de maatschappelijke zetel in Hasselt en afdelingen in Willebroek, Brussel, Antwerpen, Merelbeke en Mol werken ongeveer 1.350 personeelsleden van onze organisatie aan een slim, veelzijdig en welvarend waterwegennet.

expert ICT

Functieomschrijving

Als expert ICT binnen de Vlaamse Waterweg nv maak je deel uit het team `Portfolio & toepassingsbeheer' van de cel ICT binnen de afdeling Algemene Ondersteuning. Deze cel heeft enerzijds als doelstelling ervoor te zorgen dat de bestaande ICT-omgeving en ICT-dienstverlening gepast en onder controle is. Als expert ICT wordt je ingezet op domeinen zoals applicatiebeheer, systeembeheer, ... .Zo sta je o.a. in voor het behandelen van gebeurtenissen gemeld in consoles en via monitoring systemen, het behandelen van ICT incidenten en problemen, het behandelen van verzoeken om ICT-dienstverlening, inclusief standaard wijzigingen zoals de aanschaf van een aantal extra PC's of laptops en het regelen van toegangsrechten, conform de regels van veiligheidsbeheer. Een tweede doelstelling van de cel ICT is ervoor zorgen dat de bestaande bedrijfsprocessen en -activiteiten gepast ondersteund worden. Dit doet de expert ICT door een grondige kennis van de huidige werking en de huidige ICT-behoeften van de organisatie op te bouwen en hier gepast op te reageren met nieuwe ICT-diensten en -systemen en aanpassingen aan bestaande ICT-diensten en -systemen. Als expert ICT binnen het domein applicatiebeheer fungeer je als aanspreekpunt voor een aantal applicaties en businessbehoeften en neem je het applicatiebeheer van diverse applicaties (Topdesk, SP X, UBW, Sharepoint/O365, patrimoniumbeheer, ...) onder je hoede. Dit omvat o.a. het gebruikersbeheer, het afhandelen van tickets, capteren van functionele behoeften m.b.t. deze applicaties en het uitvoeren van kleine wijzigingen op de applicaties, documenteren van toepassingen, ondersteuning van gebruikers, ... Als expert ICT binnen het domein systeembeheer voer je een aantal operaties uitvoeren (de operationele ICT-omgeving bewaken via consoles en monitoring, automatische taken inplannen, back-ups en restores uitvoeren, ... ). In eerste instantie zoeken we een expert ICT om in te schakelen binnen het domein applicatiebeheer.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma ICT en een rijbewijs B. Je vindt het een uitdaging om je te smijten in bepaalde applicaties, deze te doorgronden en de noden van de organisatie te kunnen verhelpen d.m.v. deze applicaties. Je werkt vlot samen met verschillende partijen (zowel intern als extern) en plant en organiseert je eigen werk zodanig dat je de afgesproken deadlines haalt. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bereid om je geregeld te verplaatsen tussen Hasselt en Willebroek.

Aanbod

een statutaire benoeming (na het doorlopen van de proeftijd) in de graad van programmeur (B12) met een startloon van 2 397,15 euro bruto per maand. De Vlaamse Waterweg nv biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij DVW, want wij laten jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid 35 verlofdagen op jaarbasis, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en gratis openbaar vervoer van en naar het werk. Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden.
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Overheid
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Je werkt vanuit Hasselt of WIllebroek
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.