Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 28

Volgende
Accent

Expert energy - relighting & elektriciteit (M/V)

Via Accent | West-Vlaanderen | Voltijds

Nog 3 dagen om te solliciteren

In dit bedrijf heerst er een familiale sfeer waar openheid out-of-the-box denken en een constructieve samenwerking met je collega's (veel) belangrijker is dan strikte hiërarchie.

Je komt terecht bij een constant groeiende werkgever die alle perspectieven biedt om je verder te ontwikkelen in je job.

Expert energy - relighting & elektriciteit (M/V)

Functieomschrijving

Voor de verdere uitbouw van de Business Unit energy & sustainability is Ingenium op zoek naar een nieuwe enthousiaste medewerker. Als expert energy geef je advies tot energieoptimalisatie en werk je mee aan de realisatie van de voorstellen. Je werkt hiervoor in een projectteam. In de functie dien je vrij zelfstandig te werken en moet je verantwoordelijkheid durven nemen. Omwille van de continue evolutie van technieken en de markt ben je bereid om opleidingen te volgen en nieuwe technieken te analyseren. Jouw adviestaken omvatten onder meer: ?Het uitvoeren van betrouwbaarheidsstudies voor elektrische distributie zowel hoog- als laagspanning. ?Het uitvoeren van haalbaarheidsstudies voor toepassing van groene stroomvoorziening (zon wind WKK). ?Het uitvoeren van energieaudits en relighting studies. Je ontwerpt en begeleidt de realisatie van: ?Optimalisaties voor elektrische distributie (hoog- en laagspanning) en relighting.

Profiel

Jouw vorming als ingenieur (master) of professionele bachelor elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring samen met jouw grote interesse voor het vakgebied energie vormen de basis voor een uitdagende functie in onze Business Unit energy & sustainability. Gezien de sterke groei in de activiteit voor studies van noodstroom en elektrische distributie is jouw ervaring en kennis omtrent CANECO of soortgelijke software een pluspunt. Ook de kennis en ervaring in verband met relighting en verlichtingstudies vormt een meerwaarde.

Aanbod

Het bedrijf waarin je terecht komt zorgt voor eenprojectcoach en een peter/meter plus de technische kennis en alle tijd die je nodig hebt om je als expert en als mens bij hen te ontplooien.

Men biedt een verloning op maat aan inclusief diverse extralegale voordelen die aansluit bij je kennis en je ervaring en competenties.

Interesse?

VG13/BUO
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.